Artikel.nl
Editorial Approved Badge

#3 Afspraakje

In de envelop zit een gevouwen briefje met daarin een keycard. Op de keycard staat het nummer 523. Op het briefje lees je de volgende instructies:

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
44
0
"Beauty. Ik wil dat je de lounge verlaat en rechts achter je in de lift stapt. In de lift druk je op nummer vijf en je komt naar suite met het nummer 523. Als je daar bent gebruik je deze keycard en laat je jezelf binnen. Achter de deur schuif je de keycard in het sleufje."

Je stopt de envelop terug in je handtas en je trekt je jurkje netjes recht. Vervolgens verlaat je de lounge en begeeft je in de richting van de lift.
Aangekomen in de lift druk je op knopje nummer vijf. In de lift bekijk je jezelf nogmaals van top tot teen in de spiegel. Een paar tellen later klinkt er een belletje 'Tinggg'. Je bent er. Op verdieping vijf en je gaat op zoek naar suite 523. Terwijl je naar het nummer zoekt vliegen de gedachtes van onze eerdere gesprekken vluchtig en wild aan je voorbij. Suite 521.. 522.. aahh suite 523.

Je steekt de keycard in de deur en het lichtje op de deur kleurt groen. Je hoort de deur uit het slot klikken en als je de deur opent dringt de vraag bij jezelf op… “Zou hij binnen al aan het wachten zijn op mij?” Snel steek je de keycard in het sleufje achter de deur die ervoor zorgt dat alle electronica vanaf nu toegankelijk voor je is. Als je de hal uitwandelt kom je recht in de woonkamer van de suite terecht. “Ooh wat een prachtige kamer!” Denk je bij jezelf als je glimlachend naar je telefoon zoekt en besluit om een stukje van de suite te filmen voor later als herinnering. Zelf ben je ongelooflijk onder de indruk en uiterst enthousiast van wat je ziet in de woonkamer en je besluit de suite verder te verkennen.

Je merkt dat er naast de begane vloer ook een trap is die leidt tot een tweede verdieping. Opgetogen van nieuwsgierigheid begeef je je naar de trap. De tredes van de trap zijn van kunstglas zodra je één van je hakken op de trap zet licht deze op door de druk-leds die blijkbaar in het glas verwerkt zitten, prachtig!.. Je kan het niet laten even met de trap te spelen, terwijl je voet per voet eens afwisseld op de eerste trede van de steile trap. Je besluit de steile trap verder op te lopen, terwijl je je met je hand aan de gouden leuning vasthoud. Op de tweede verdieping terecht gekomen valt je mond open van verbazing.

De bovenverdieping is voorzien van een privé sauna gedeelte. Heerlijke geuren vullen je meteen je neus en komen je tegemoet zodra je verder de ruimte inloopt. Rechts in de ruimte bevind zich een sauna. Verder links bevinden zich twee rode kuip achtige lounge zetels met daarachter een ruime jacuzzi. Je kan het niet laten eventjes het water in de jacuzzi aan te raken en streelt met je vingertoppen door het water heen. Verder in de grote ruimte bevinden zich nog twee deuren bijna recht tegen over elkaar, waarvan je vermoed dat één ervan de badkamer wel zal zijn en de andere de slaapkamer.

Je opent de eerste deur en stuit op een grote badkamer, de wastafels zijn wit en de kraantjes in licht goud. In de hoek bevind zich een grote inloop regendouche. De kleine tegeltjes die de vloer bedekken lopen gevlochten door elkaar. Je loopt terug naar de tweede deur, wanneer je die deur opent kijk je uit op een prachtig hemelbed gedrappeerd met een zwarte doorzichtige satijnen stof boven en terugkomend langs weerszijden van het bed. Aan het hemelbed hangt een zilveren envelop. De satijnen lakens van het bed zijn pikzwart, waardoor de envelop niet te missen is. Je reikt naar de envelop die boven het bed hangt en leest de inhoud aandachtig:…

Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
44
0

Recente en relevant artikelen