Artikel.nl
#6 Afspraakje

Ondertussen is het al wat later geworden. Ik ben naar de woonkamer gegaan waar ik op je wacht. Je rolt uit het hemelbed en loopt even de badkamer in en zorgt dat je er weer netjes en sexy uitziet voor mij.

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
31
0
Je verlaat de badkamer en wandelt terug via de privé sauna tot aan de glazen trap en je loopt naar beneden. Onderaan de trap gekomen blijf je stilstaan en zoeken je ogen mij weer op. Je ziet me zitten op de leren bank en je loopt naar me toe.

"Voor"

Je neemt de gekende en getrainde positie moeiteloos aan. Je staat recht naar me toegericht. Je handen voor je buik met je vingers uitgestrekt. Je elegante sierlijke lange benen iets uit elkaar en je prachtige schouders in een rechte houding.

“Maak mijn favoriete drankje maar klaar en breng het me” zeg ik.

Sensueel en elegant loop je richting de bar. Je weet dat mijn ogen je gadeslaan en je nauwgezet in het oog houden tot je achter de bar en uit mijn gezichtsveld verdwenen bent. Bij de bar neem je een whiskey glas uit de glazen kast. Twee blokjes ijs en dan giet je zorgvuldig de inhoud in het glas met de maatschenker. Je zet alles netjes terug in de bar en loopt opnieuw sensueel en elegant naar me toe. Terwijl ik wacht op je terugkeer.

Je komt naast me staan en buigt je langzaam voorover. Je lange sexy benen gehuld in panties en jarretels die mee oprekken zodra je voorover buigt en mijn glas whiskey voor me op tafel neerzet. Mijn hand streelt je beide benen tegelijk en ik eindig met een ronde draai over die heerlijke billen van jou. Zodra je mij mijn drankje heb gegeven kom je terug rechtop en ga je weer voor me staan en neem je de aangeleerde houding weer aan.

Ik neem het glas van de tafel en bestudeer grondig of je mijn wens exact uitgevoerd hebt. Het blijft even stil. Je begint al twijfelen en vraagt je al af of je wat vergeten bent.. "roer even met je vinger" commandeer ik je terwijl ik je meedogenloos en streng aankijk. Je neemt je wijsvinger en roert ermee doorheen de inhoud van mijn glas. Wanneer je stopt breng ik je vinger naar mijn mond en lik ik aan je vinger.

"Knielen"

Je zakt langzaam door je knieën en knielt met je dijen uit elkaar. Je rug in een perfecte houding met je kin omhoog. Je ogen naar beneden en je handpalmen naar beneden en steunend omhoog op je bovenbenen. Sprekende met een kalme, doordringende en diepe stem, zeg ik:

"Good girl."

Terwijl ik achterover leun. Je kijkt met een bloedgeile blik als mijn handen over mijn broek naar mijn leren riem glijden en deze losmaakt. “Ga je gang” fluister ik. Je komt naar voren met je hoofd tussen mijn benen. Je ritst mijn gulp open en gaat met je rechterhand van bovenaf in mijn boxer en trekt deze gelijktijdig naar beneden. Dit alles terwijl je geknield voor me blijft zitten. Eindelijk zie je mijn harde en lange paal vlak voor je neus en zonder aarzeling, neem je hem meteen volledig en diep in je natte mond. Je spuugt enkele keren en ik voel je masserende hand en mond. Je zuigt aan mijn ballen en je likt met je tong over de lange schacht van mijn balzak tot het topje van mijn hete eikel terwijl je me bloedgeil blijft aankijken.

Ik pak je haren stevig vast en duw je hoofd naar mijn kruis. Mijn paal dieper je keel in. Zo diep dat er van kokhalzen moet. Het kwijl loopt over je kin. Ik herhaal dit zo tot je hijgend en proestend voor me zit. Ik gun je even een moment zodat je weer op adem kan komen. Je hebt je ademhaling nog niet onder controle of ik duw mijn glanzende pik terug je vochtig geil mondje in. Ik voel hoe jouw tong mijn eikel verwent en geniet van de macht die ik op ieder moment over je heb.

Zonder enige waarschuwing schiet ik mijn hete zaad recht in je keel. Ik zie je goedwillig alles doorslikken. Ik trek je hoofd van mijn lul vandaan en kijk toe hoe je mijn eikel aflikt met je zachte tong. Ik buig me voorover, staar diep in jouw mooie heldere ogen en geef je nog een passionele tongzoen. Ik proef een bitter zoete smaak in je heerlijke geile mondje. Ik sta op. Ik neem mijn glas whiskey en loop richting het grote raam. Glimlachend en voldaan kijk ik uit over het centrum. Bij het grote raam staat een kast met lades en ik open de bovensta lade.

"Kruipen"

Dit triggert je en meteen kruip je op handen en knieeën naar me toe. Ik handgebaar je dat je voor het grote raam moet gaan zitten. Ik ga achter jou staan en hurk iets zodat we ongeveer op gelijke hoogte zitten. Ik klik je kanten bh los met een simpele klik en trek het uit. Vervolgens haak ik mijn armen onder je oksels en we komen gelijkaan samen omhoog. Als je rechtop staat duw ik je beide armen gestrekt tegen het raam. Ik streel je armen teder beginnende van je schouders tot helemaal aan je vingertoppen en dan weer terug naar je schouders. Zo blijf je halfnaakt staan voor het grote raam, uitkijkend over het gehele centrum.

"Druk je borsten tegen het raam"

Je kijkt even verbaast naar mij over je schouder. Je voelde al met je handen dat het raam best koud is vergeleken met de kamertemperatuur. Opnieuw herhaal ik mezelf en grom ik, "Het was geen vraag, doe het nu!" Aarzelend plaats je je bost tegen het raam voor je. Ik merk op dat je een beetje ril zodra je tepels het raam aanraken.

Ik pak je ponytail vast en draai je haar een halve klokslag om mijn rechterhand. Met mijn linkerhand pak ik stevig je keel vast. Ik trek je hoofd aan je haar naar achteren waardoor je mond onder de mijne komt en ik druk de mijne vol op je mooie lippen. Je lichaam straalt door het zonlicht dat door het grote raam naar binnenschijnt. Wat ben je prachtig. Het zonlicht reflecteert op je lijf. Ik laat je keel en haar los en pak iets uit de openstaande lade. Je voelt dat ik je streel ik met een zacht zweepje. Ik ga over elk ontbloot deel van je lichaam. Je denkt helemaal niet meer aan het koude raam dat is nu even geblokkeerd in je hoofd.

Ik streel zachtjes de zweep over je nek over je schouders en dan baan ik een weg tussen je nek en je schouderbladen over je ruggengraat naar je onderrug toe. Ik hoor een kreuntje van je lippen rollen en net gelijk sla ik met het zweepje tegen je mooie ronde billen. Je ‘hm’ veranderd snel naar een 'oh'. Na een aantal zweepslagen stop ik. Je billen zijn nu bijna zo rood als je lippen en ik wrijf ze zachtjes in met mijn hand.

Ik duw je string opzij en voel dat deze bijzonder nat is. Ik duw meteen twee vingers diep in je zeiknatte kutje naar binnen. Met mijn hele hand grijp ik je kutje vast. Ik masseer je hardhandig en opnieuw glij ik twee vingers gelijktijdig in je zeiknatte kutje en dan begin ik je gspot te stimuleren. Met kom hier bewegingen betast ik de binnenkant van je heerlijk kutje, harder en dieper. Je harde ongecontroleerde kreunen zijn te horen door de hele kamer. Je benen trillen. Je hele lichaam beeft en ik fluister zachtjes in je oor:

“Klaarkomen”

Opnieuw trigger ik je en je ontploft gewoon. Alle spieren in je onderlijf omklemmen mijn twee vingers als je luidkeels erop klaarkomt. Je schreeuwt je genot uit. Ik klem je in mijn armen en zo blijven we staan. Ik voel je lijf naschokken en verslappen in mijn armen terwijl we uitkijken over de stad Amsterdam

Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
31
0

Recente en relevant artikelen