- Zorgt voor een meer stabiele bloedsuikerspiegel
- Verlaagt het insulinegehalte: insuline is een hormoon dat zowel onze vetverbranding als vetopslag regelt. Hoe onstabieler onze bloedsuikerspiegel, hoe meer insuline we aanmaken en hoe meer vet we opslagen in plaats van het te verbranden
- Activeert ons metabolisme of stofwisseling: zo verbranden we meer vet, en verlaagt zowel de vet- als de suikerproductie in onze lever
- Vermindert onze eetlust
- Zorgt voor een strakke en platte buik met minder vet en meer spieren
- Gewichtsverlies: 1,2 kg Afname lichaamsvetpercentage: 0,7% Afname van de tailleomtrek: 1,4 cm Afname van triglyceriden: 26%
- Gewichtsverlies: 1,7 kg
- Afname lichaamsvetpercentage: 0,9%
- Afname van de tailleomtrek: 1,9 cm
- Afname van triglyceriden: 26%
- Snijd de kool in dunne repen
- Hak de peterselie fijn
- Meng de peterselie met de kool en de fijngesnipperde ui
- Meng alle ingrediënten voor de saus en roer deze door de salade
- Laat de salade afkoelen in de koelkast
- Meng de sesamolie samen met de azijn, gember, oestersaus(2 eetlepels) met wat peper tot een egaal mengsel
- Snipper de ui, plet de look en voeg dit toe aan het mengsel
- Marineer de varkenshaas hierin gedurende één nacht in de koelkast
- Week de shiitakes in lauw water gedurende twee uur
- Verwijder de steeltjes en snijd ze in schijven van een halve cm breed
- Laat ze verder weken tot ze helemaal zacht zijn
- Braad de haas aan alle kanten met een klein klontje boter
- Voeg er de gesnipperde ui uit de marinade toe en wanneer die gesmoord is de marinade terug bij het braadsel voegen
- Voeg er de gesnipperde paprika en de shiitakes aan toe
- Plaats het geheel in je voorverwarmde oven (200 graden). Kan ook in de kookpot op een laag vuurtje
- Indien nodig na een tijdje de 20 centiliter vocht toevoegen
- Na een uurtje is het haasje gaar.
- Indien nodig de saus indikken met maïzena.
- In schijfjes snijden en opdienen met de groentjes uit de saus
Comments
- 14 sep
0- 13 sep
0- 13 sep
0- 12 sep
0- 12 sep
0