Artikel.nl
Beloning

Vervolg op verzoek.

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
47
0
Je gaat een avondje met mij, jouw meester naar de bioscoop. Vooraf heb je duidelijke instructies gehad over wat je moest aantrekken. Je moest een niet al te lang jurkje aan trekken met knoopjes aan de voorzijde het mocht ook een jurkje zijn dat elastisch aan de bovenzijde is. Verder moest je een paar passende zwarte schoenen dragen met niet al te hoge hakken. Indien je het nodig vond mocht je kousen er onder aantrekken. Maar panties waren niet toegestaan. Ook mocht je een spijkerjasje aantrekken, voor het geval je het koud zou vinden. En verder moest je een klein leren bandje dat ik je gegeven had om je nek doen. Het was wat lastig om de kleren bij elkaar te krijgen maar uiteindelijk heb je toch de gevraagde kleding aan. Het is een rok geworden van stretch stof. De kousen vond je niet nodig want het is behoorlijk warm en het jasje heb je ook maar niet aan getrokken.

Exact om half negen loop je zoals ik had gezegd naar buiten. Gelijk zie je mijn auto aan komen rijden. De deur gaat open en jij stapt in. Even bekijk ik je keurend en begroet ik je. Daarna rijdt de auto weg. Na even te hebben gereden stop ik voor een rood verkeerslicht. Je voelt dat ik een van mijn handen op een been van je leg. Ik streel langzaam met mijn hand omhoog en duw daarbij je jurkje iets omhoog. Mijn hand komt steeds hoger. Je voelt een rilling door je lichaam gaan. Mijn vingers komen vlak bij je kruis. Je houdt je adem in, wachtend op het moment dat mijn vingers je kruis zullen aanraken. Maar dan gaat de hand weer weg; het verkeerslicht is op groen gesprongen en ik rijd weer verder. Hoewel de hand je niet meer aanraakt voel je toch de warmte die de hand heeft achter gelaten in je lichaam en je geniet ervan.

Even later rijden we een parkeergarage binnen. Ik rijd met de auto door tot we op een lege etage aankomen en daar parkeer ik de auto. Je wilt de deur open doen, maar dan zeg ik: “Wacht even slavin”. Wanneer je het woord “slavin” hoort gaat er gelijk een rilling door je lichaam. “Wat is er meester?” vraag je. Je voelt mijn hand even langs je nek gaan en je merkt dat ik controleer of je het bandje om je nek ook hebt omgedaan. “Het is goed, stap maar uit” zeg ik vervolgens. We stappen allebei uit en je wilt de autodeur dichtgooien. “Wacht” hoor je me zeggen en gelijk stop je je beweging en kijk je me vragend aan. “Trek je slipje uit en gooi die in de auto” zeg ik gebiedend. Je doet wat je opgedragen is en trekt je slipje uit die je vervolgens op de stoel in de auto gooit. Daarna sluit je de auto. Je ziet dat ik al richting de uitgang loop en je loopt snel achter me aan...

Benieuwd hoe deze avond verdergaat? Laat het me weten met een persoonlijk berichtje.

Roy LeGrand

0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
47
0

Recente en relevant artikelen