Artikel.nl




Editorial Approved Badge

Bloemkool couscous

Op weg van de zomer naar de herfst is dit een boordevol gezond en smaakvol (koolhydraatarm)recept. Een smaaksensatie door toevoeging van noten, spinazie en pecannoten.

Geschreven door Hilda Eeuwes
Gepubliceerd op: 23 aug 2021
6
79
5
Foto: Hilda Eeuwes
Foto: Hilda Eeuwes

Ingrediënten

voor 2 personen - 1/2 bloemkool - 1/2 gele paprika - 1/2 rode paprika - 200 gr. verse spinazie - 1/2 citroen - handjevol granaatappelpitten - verse munt - verse peterselie - 1 teentje knoflook - 20 pecannoten - olijfolie - gemalen peper/ zout
Afbeelding door GR Stocks via Unsplash

Bereiding

Bak de knoflook, stukjes paprika, spinazie in de olijfolie. Tussendoor peper en zout erover heen malen. Snijd de bloemkool in zeer kleine roosjes/ stukjes.Voeg de bloemkool vervolgens toe en bak dit nog 5 minuten mee. Verdeel over twee borden. Snipper peterselie en munt over het gerecht en schenk 1/4 geperste citroen over het geheel. Garneer met pecannoten en de granaatappelpitten. Heerlijke combinatie.



Afbeelding door Swabdesign via Unsplash
Eet smakelijk!
6
Geschreven door Hilda Eeuwes
Gepubliceerd op: 23 aug 2021
6
79
5

Comments

  • 23 aug
  • 1
Lekker en vooral gezond. Je koffie staat hier klaar, Hilda
  • 23 aug
1
  • 23 aug
  • 2
Hmm!
  • 23 aug
2
  • 23 aug
  • 2
Mooi geschreven en echt niet zo moeilijk. Kom je ook eens langs op de koffie?
  • 23 aug
2
  • 23 aug
  • 2
Lekker!
  • 23 aug
2
  • 23 aug
  • 2
Lekker hoor. Het lijkt inderdaad al herfst.
  • 23 aug
2

Recente en relevant artikelen