Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Brief van een Borderliner aan haar grote liefde (nr4)

Brief van H.

Geschreven door Helene
Geschreven op: 13 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
16
0
Afbeelding door Oleg Ivanov via Unsplash

Dag mijn liefste,


Ik was zó dichtbij. Ik was zó goed bezig. Ik was op weg om een brave burgerlijke vrouw te worden. De perfecte vriendin. Ik ging op zaterdagavond bij een vriendin dineren. Daar heb ik slechts één glas wijn gedronken. Na het avondeten zijn we een stukje gaan wandelen. Om acht uur ben ik met de fiets naar huis gegaan, omdat ik vóór het donker werd mijn bed in wilde kruipen. Toen ik eenmaal thuis was aangekomen, maakte ik een kopje kamillethee en bekeek ik enkele informatieve video’s op mijn laptop. Daarna kroop ik in bed.


Op zondagochtend ging ik in mijn eentje sporten en vervolgens lag ik in een tuinstoel in het zonnetje met een goed boek. In de avond had ik afgesproken met papa om daar te gaan dineren. Ik besloot om een glaasje rosé te nemen bij de borrelhapjes die papa op tafel had gezet. Mijn glas was zo snel leeg dat ik het niet eens door had. Ik besloot om nog een glas te nemen. Vervolgens ging ik over op Gin-Tonics. Mijn lichaam reageerde op de alcohol. Ik werd ongelófelijk geil.


Ik besloot een bericht te sturen naar een van mijn vriendinnen waarin stond dat ik seks met haar wilde. Haar reactie daarop was het voorstel om een hotelkamer te boeken. Dat leek mij een goed idee. Rond half negen fietste ik richting het centrum, richting de fietsenstalling naast het hotel. Zij had een fles rosé meegenomen. We lagen op bed en we kusten. Voorzichtig. Losse kusjes. Ik voelde dat ik erg opgewonden werd. En zij ook. Heel onschuldig speelden we met onze tongen. Mijn vriendin ging op me zitten. Ik lag op bed. Mijn handen ondersteunden haar billen en ik duwde haar in de richting van mijn gezicht. Ik trok haar slipje uit en begon haar te likken terwijl ze op mijn gezicht zat. Mijn liefste, ik kon niet meer stoppen. Ik had mezelf niet meer in de hand. Je wist dat ik die avond bij haar ging zijn. Je gaf me dan ook toestemming, onder de voorwaarde dat ik je filmpjes zou sturen. En dat deed ik. Ik plaatste mijn camera aan de zijkant van het bed en ik begon met filmen. Je weet zelf wat de inhoud van deze filmpjes was. Slaap lekker, mijn lief.


Het was maandagochtend, héél vroeg. Ik had weinig geslapen en voelde me waardeloos. Ik fietste naar huis en ging op bed liggen. Een kwartier lang waren mijn ogen gericht op het plafond. Mijn gedachtes waren leeg. Het voelde alsof ze nog nooit zo leeg waren geweest. Waarom maak ik de keuzes die ik maak lief? En waarom doe ik de dingen die ik doe? Begrijp jij het? Ik stond op uit bed en ging in het park zitten met een bagel toen ik besloot om een gedicht te schrijven:


Can I introduce you to lady Borderline?

She’s a kindhearted woman but no one’s sure if she’s fine.

If you look a bit closer, you can see her smile.

But man is never certain if this could last for a while.


Can I introduce you to lady Borderline?

High heels, dark red lips and a glass full of wine.

Perhaps if you are lucky you can have some of her time.

But don’t you fall in love dear, because that’s another crime.


Can I introduce you to lady Borderline?

You watch her subtle moves and you want to take her to dine.

The taste of her naughty lips, oh so divine.

Her voice moaning in his ears ‘boy, now you’re mine.’


Please don’t fall in love with lady Borderline.


Het bovenstaande gedicht is de voorbestemde waarheid. Van de brave burgerlijke vrouw die ik probeerde voor jou te zijn is weinig over. Je mag van me genieten, zoals ik ook van jou geniet, maar beloof me dat je niet van me gaat houden. Ik zie je snel.


Veel liefs,


H.

0
Geschreven door Helene
Geschreven op: 13 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
16
0

Recente en relevant artikelen