Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Brief van een Borderliner die net een trio heeft gehad

Brief van H.

Geschreven door Helene
Geschreven op: 20 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
8
0
Afbeelding door Dainis Graveris via Unsplash

Dag mijn liefste,


Het is zondagavond. 20:48. We zitten samen in de trein naar je huis dat meer dan 200 kilometer verderop ligt. Het belooft dan ook weer een lange reis te worden, wat betekent dat ik de ruimte voel om te delen waar mijn gedachten zich momenteel bevinden. Afgelopen weekend zijn we in het huis van je ouders gaan slapen. Je ouders waren een paar nachten niet thuis, wat erin resulteert dat we een vrijstaand huis voor ons alleen hadden, gecombineerd met een hoeveelheid alcohol dat ons net op het level bracht om buiten onze trouwe comfortzone te stappen.


Zoals je wellicht al kon bedenken, aangezien je me reeds bést goed kent, gaat deze brief over seksuele aangelegenheden. Ik probeer het netjes uit te drukken. Op seksueel gebied hebben wij een ongekende connectie. Je bent een lange, aantrekkelijke man met brede schouders en grote handen. Ik ben een klein, onschuldig, slank meisje. Iedere keer opnieuw weten wij perfect in te spelen op elkaars behoeftes. Onze seks is dan ook gewoon heel goed. Ik kijk je aan en alles wat ik op dat moment wil doen is schreeuwen door jouw fysieke toedoen. Ik wil je in me voelen. Ik wil dat je me in mijn ogen aankijkt, dat je zegt dat je van me houdt en vervolgens klaarkomt. Maar helaas: het duurt nog wel een poosje voordat we terug thuis zijn. Oké ik ben aan het afdwalen. Dat was niet helemaal de bedoeling. Laat ik even teruggaan naar het oorspronkelijke doel van deze brief. Je leest het al in de titel. Ik heb een trio gehad. Jij en ik hebben een trio gehad met een vriendin van mij. Gisteravond. In de gastenkamer van jouw ouders. Wat ongelofelijk stout zijn we toch, mijn liefste.


Het begon allemaal heel onschuldig. Mijn vriendin en ik reden naar het huis van je ouders, waar jij vervolgens opendeed. We besloten om een stukje te gaan rijden, een wandeling te maken en neer te ploffen op een terrasje voor een snelle lunch. Jij en ik gingen daarna samen boodschappen doen. We kochten verschillende tapashapjes en een paar flessen wijn. Met zijn drieën zaten we, genietend van de avondzon, in de tuin van je ouders te borrelen. Jij ging die avond naar een feestje van oude vrienden en ik bleef thuis om met mijn vriendin bordspelletjes te spelen. We vonden onze weg richting de likeur van je moeder. Rond twaalven kwam je thuis. Mijn vriendin en ik waren nog wakker. We lagen in de woonkamer op de bank, met mijn benen over de hare. Eigenlijk hing er niet veel spanning op dat moment. Er was geen romantische aanloop. Dit verhaal is geen zoetsappige doktersroman. Het was al laat en mijn vriendin en ik besloten te gaan slapen in de gastenkamer. Jij had een matras neergelegd in een andere ruimte, waar jij dan ook van plan was om braaf te gaan slapen. Ik wilde even een momentje alleen zijn. Ik ging buiten zitten met mijn glaasje rosé en je kwam bij me zitten. Je vroeg me of alles oké was. ‘Nee’, zei ik. ‘Ik wil dat je initiatief toont. Ik wil dat je bij ons komt liggen in bed. Ik wil stout zijn.’ Ik gaf je een kus en ik liep terug naar binnen, naar de gastenkamer om in bed te liggen met mijn vriendin. Je kwam de kamer binnen. Ik wist dat er iets ging gebeuren, maar wat dat precies ging zijn, dat wist ik niet. Kwamen onze stoutste dromen die avond tot leven? Ging het om een diep verlangen van drie individuen in een dezelfde ruimte? Je trok je kleren uit en kwam tegen me aan liggen.


Ik lag in het midden. Jij lag links van me. Mijn vriendin lag rechts. Het was een heel gek gevoel dat achteraf nog steeds heel moeilijk is om te beschrijven. Ik kan het niet zo goed plaatsen. Het is alsof ik warmte voelde aan beide kanten. Het was een combinatie van spanning en iets liefdevols. Je streelde me en wilde me kussen. Nu wist ik zeker dat er iets ging beginnen. Mijn hoofd draaide richting jou. Ik voelde de aanraking van jouw lippen op de mijne. Onze tongen gleden langs elkaar. Ik kreeg een tintelend gevoel in mijn onderbuik en begon te blozen. Terwijl we aan het kussen waren voelde ik de hand van mijn vriendin op mijn heup. Ze streelde mijn billen en mijn zij. Het waren veel sensaties tegelijk. Je stopte met kussen en ik draaide mijn hoofd naar de kant van mijn vriendin. Ik kuste haar, terwijl jij me streelde. Ik fluisterde in haar oor dat ze in het midden moest gaan liggen. Ik klom over haar heen naar de zijkant. Je kuste mijn vriendin terwijl ik mijn gezicht in haar nek legde. Het was een heel gek gevoel. Ik had me nooit eerder voorgesteld hoe het zou zijn om mijn grote liefde met een ander te zien kussen, vóóral niet wanneer ik er zelf slechts enkele centimeters van verwijderd was. Ik kuste haar nek en vroeg of we haar kleding mochten uittrekken. Dat mocht. Mijn vriendin lag toen naakt tussen ons in.


Wat er daarna volgde, kan ik slechts terughalen in losse fragmenten. De hoge spanning heeft erin geresulteerd dat ik het chronologisch verloop van ons kleine avontuurtje kwijt ben. Als ik aan gisteravond denk, dan zie ik voor me hoe je mijn vriendin kust en haar borsten streelt. Ik herinner me hoe we tegelijk haar tepels likten terwijl jouw vingers in haar gleden. Jij en ik hadden seks terwijl ik haar kuste en zij mij stevig vasthield in haar armen. Het waren korte, maar zeer intense momentopnames, mijn liefste.


We zijn inmiddels terug thuis. ’s Ochtends staan we op en beginnen we beide aan onze werkdag. We lunchen samen, we doen boodschappen en als je lieve huisvrouw-vriendinnetje begin ik te koken voor het avondeten. Alles voelt weer als normaal. Ons leven voelt weer braaf en burgerlijk. We zitten tegenover elkaar in de woonkamer. Ik kijk je aan en ik kan niet anders dan denken dat dit leven niet bij me past. Stout zijn hoort bij me, mijn liefste. Wanneer begint ons volgende avontuur?


Veel liefs,


H.

0
Geschreven door Helene
Geschreven op: 20 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
8
0

Recente en relevant artikelen