- Vitaminen: vooral vitamine A, B2, B2, B3 en B6, vitamine C, E en K
- Mineralen: zoals natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor, mangaan, ijzer en zink
- Voedingsvezels
- Sterke antioxidanten
- Eiwitten
- Helpt Alzheimer en Parkinson te voorkomen
- Zorgt voor een frisse adem
- Helpt tegen hardnekkige schimmelinfecties zoals Candida
- Remt de ontwikkeling van ziekmakende bacteriën, vooral de E.coli bacterie die ernstige maag- en darmklachten veroorzaakt.
- Snij de rode kool in dunne reepjes en doe ze in een pan
- Schil de appels en snij ze in plakjes
- Voeg toe aan de rode kool
- Leg de kaneel, het steranijs, de laurierblaadjes en de kruidnagels op de rode kool
- Giet de halve liter water, de twee eetlepels diksap, de appelplakjes en de balsamico azijn bij de rode kool
- Snij de boter in blokjes en leg deze tussen de rode kool
- Zet op het vuur en laat gedurende minstens twee uur stoven tot het vocht helemaal is opgenomen en verdampt
- Haal de kaneelstokjes, steranijs, laurierblaadjes en kruidnagels uit de pan.
- Smakelijk
- Je oven voorverwarmen op 160 graden
- Doe de bakmix, de halvarine en een ei in een beslagkom en meng dit alles met een mixer tot een gladde deeg
- Rol het deeg uit op een bakplaat
- Verdeel de kaneel en de rozijnen over de uitgerolde deeglap
- Meng de appelpartjes met de suiker
- Verdeel de appelpartjes over de deeglap en bestrijk de partjes met de jam
- Bestrooi met het amandelschijfjes
- Bak de koek in de oven gedurende 50 minuten goudbruin
Comments
- 2 sep
0- 29 aug
0- 29 aug
0- 29 aug
1- 29 aug
1