Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Een koude thee met een verrassende smaak

Laatst ontdekt wanneer ik aan het winkelen was in de Lidl. De Arizona Ice Tea's met de prachtige blikjes.

Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 15 sep 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
1
10
0
Afbeelding door Julia D'Alkmin via Unsplash
Laatst ontdekt wanneer ik aan het winkelen was in de Lidl. De Arizona Ice Tea's met de prachtige blikjes.

Op Arizona zit geen prik en is het lekkerste als het heel erg koud is.

Wat mij aantrok tot aankoop. De print op de voorkant van het blikje trok mij in eerste instantie aan. Hoe kunstig het eruit zag liet mij denken of het misschien ook goed zou kunnen smaken. En over een euro voor een blikje kan je niet moeilijk doen.


Waar komt het vandaan?

De Arizona Ice Tea's komen oorspronkelijk uit America uit de stad Woodbury in New York. De producent van deze drankjes is Arizona Beverages USA en hun hebben naast hun gewone Ice Tea's ook energie dranken en sap cocktails. Het eerste product kwam op de markt in het jaar 1992. Ze claimen dat het drankje bestaat uit 100℅ natuurlijke stoffen zonder toegevoegde kleurstoffen.


De verschillende smaken

Sommige zijn zoeter dan de andere. De watermeloen variant is de zoetste die ik tot nu toe geproefd heb. Op het blikje van de watermeloenen smaak staat een koeien schedel. Misschien is deze koe overleden aan een overdosis zoetigheid?
Nee, deze was niet voor mij weggelegd omdat ik niet van hele zoete drankjes hou. Daarom drink ik ook het liefste de zero dranken.

Een andere die ik geproefd heb is de pomegranade Green tea en deze was ook nog oké. Er zijn verschillende smaken en mijn favoriet is tot nu toe de Green tea met honing variant. Deze is te herkennen aan de vlierbloesem boom en het blauw groenige blikje. Je hebt ook flessen van anderhalve liter. De print van de blikjes is hetzelfde als op de flessen, daaraan kun je ze dus meteen herkennen.


Waar te koop?

Tot nu toe ben ik het tegen gekomen in de Lidl, de big bazaar, de Action maar ik weet zeker dat hij ook in andere supermarkten te vinden is in de dranken afdeling.
Mocht je je huis op dit moment niet uit willen of kunnen en het toch willen proberen is het ook mogelijk om Arizona online te bestellen. Ik ben er voor open om meerdere varianten te proberen al is het alleen maar om de mooie flessen ten toon te stellen in mijn raam kozijn.
1
Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 15 sep 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
1
10
0

Recente en relevant artikelen