Galette met courgette en kaas - niet met vlees
Van de courgette heb ik linten geslepen, met zo'n groentepuntenslijper.
Recept is voor twee personen
- 1 ronde taartbodem - Tante Fanny
- 3 eetlepels of meer roomkaas
- 1 eetlepel gedroogde oregano
- zwarte peper naar smaak
- 1 courgette
- 50 gram geitenkaasbolletjes of andere kaas naar eigen smaak
- nog meer peper
- Verwarm de oven voor op 200° Celsius.
- Haal het deeg uit de verpakking en leg op een bakplaat.
- Besmeer met de roomkaas en strooi de oregano erover en maal er rijkelijk peper over.
- Was de courgette. Verwijder het kroontje en slijp er linten van. Of snijd plakjes.
- Rol de linten op en leg op de taartbodem.
- Strooi de kaasbolletjes erover. Maal daar ook nog peper over naar smaak.
- Zet de bakplaat in de oven en stel de timer in op 20 minuten.
- En dan...AAN TAFEL!!!
Comments
- 11 aug
- Hide replies (1)
1- 11 aug
0- 11 aug
- Hide replies (1)
1- 11 aug
0- 9 aug
- Hide replies (1)
1- 10 aug
0- 9 aug
- Hide replies (1)
1- 10 aug
0- 9 aug
- Hide replies (1)
1- 10 aug
0