Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Ik wil je eigenlijk nog even vasthouden

Ik wil je eigenlijk nog even vasthouden - verhaal.

Geschreven door Helene
Geschreven op: 24 aug 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
4
0
Afbeelding door Chris Benson via Unsplash

Goede avond,


Alles is zo snel gegaan. Afgelopen week vroeg ik je om met mij af te spreken en al snel stemde je daarmee in. Het was snel, spontaan en onverwachts. Toevallig was je op het juiste moment op de juiste locatie, namelijk enkele kilometers van me af, terwijl je normaliter in een ander land woont en daar ook weer spoedig naar terug zult keren.


Eergisteren besloten we op date te gaan. Op onze tweede, eerste date. Of eerste, tweede date? We hadden twee dates op dezelfde dag. ’S Middags spraken we af om samen een koffie te drinken, wat resulteerde in drie glazen rosé. Het was een gezellige date, vooral heel erg casual. We kletsen een beetje over alledaagse topics. Het was leuk om je te ontmoeten. Ik was blij dat ik je had gesproken. Je bent een leuke vrouw om te zien en heel makkelijk in de omgang. Het was een genot om met je te praten. Helaas kon je niet lang blijven, want je moest naar het feestje van het huwelijksjubileum van je ouders. Ik wenste je succes met de mooie speech die je had voorbereid. Je gaf me een kus op mijn wang en zwaaide naar me op het einde van de straat. Ik keek naar je en ik dacht dat we elkaar niet meer zouden zien. Je glimlachte naar me en dat beeld staat voorgoed in mijn geheugen gegrift.


Toen ik thuis arriveerde en begon met koken, kreeg ik helaas te maken met een vervelende privésituatie. Mijn volledige stemming sloeg om. Ik besloot om een volledige fles wijn leeg te drinken en vervolgens op een terras te gaan zitten om daar nog likeur te bestellen. Tijdens die avond stuurde ik je een bericht of je weer terug wilde keren. Ik had sterke behoefte aan jouw aanwezigheid. Ik voelde me gebroken, eenzaam en leeg. Ik zocht een stukje vrouwelijke liefde om mijn wonden te dichten. Een stukje vrouwelijke liefde om mijn pijn te verzachten. Ik had nood aan warme handen die over mijn schouders strelen. Een klein, blond vrouwtje met zachte lippen. Je beloofde me om nog een drankje met me te gaan doen en achteraf de keuze te maken of je bij me zou blijven slapen. Je vertrok richting mij.


Ik zag je naderen vanuit de verte en ik voelde mijn hart bonzen in mijn keel. Mijn benen trilden. Wat ben jij een prachtige vertoning. Ik kon niet geloven dat je voor mij was teruggekeerd. Je stond voor me. We besloten om een drankje te gaan doen terwijl we beide al redelijk beschonken waren. Ik liep naar de bar en bestelde ‘iets sterks’. De barman keek mij vol medelijden aan. Alsof hij kon zien hoe hoog de nood was aan een alcohol, zo sterk om ál mijn problemen te vergeten. Met onze drankjes liep ik naar jou toe buiten op het terras. Nadat we enkele drankjes hadden gedronken, besloten we om naar mijn huis te gaan. Ik maakte nog een veel te sterk drankje voor ons en we gingen aan tafel zitten. Kaarsjes bezorgden sfeer. We rookten sigaretjes uit mijn raam. Je ging op mijn schoot zitten en kuste me. Mijn handen streelden over je benen en billen. Ik tilde je op en legde je neer op mijn bed. Ik kon niet stoppen met jou kussen en beamen hoe ongelofelijk mooi je bent. Dat heb ik minstens vijftig keer tegen je gezegd. Ik kan het dan ook blijven zeggen. Jij bent echt een uniek en prachtig mens. Ik voelde mij enorm aangetrokken tot jou. Ik kon niet stoppen met naar je kijken. Je had mij volledig in je macht. Ik keek je aan en alles wat ik wilde doen is jou volledig bevredigen, keer op keer. Op die avond, op dat moment, was je echt mijn vrouw.


Onze wegen zijn nu gescheiden. Er ligt geen mooie, blonde vrouw meer naast mij te slapen. Mijn lippen blijven nu ongekust. Mijn wangen blijven ongestreeld. Toch ben jij meer dan aanwezig in mijn gedachten. Je bent een prachtige herinnering.


Ik wil je eigenlijk nog even vasthouden.


Veel liefs,H.

0
Geschreven door Helene
Geschreven op: 24 aug 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
4
0

Recente en relevant artikelen