Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Je innerlijk weten

En de levenskeuzes die hieruit voortvloeien.

Geschreven door Tamara Schrijft
Gepubliceerd op: 10 aug 2021
22
303
8
Alles klopt. De keuze die ik nu enthousiast maak om naar Hongarije te gaan, klopt helemaal. Vanmorgen een numerologie reading ontvangen van Wijnand Veldhuizen, kon hij aan het adres vanuit Nederland en mijn nieuwe adres in Hongarije, de datum van mijn keuze, gekoppeld aan mijn bedrijf en mijn naam en geboortedatum zien dat dit exact de keuze is die ik nu moet maken en ik heb hem intuïtief gemaakt. Ik loop op schema zoals hij zo mooi zei. Dit is wat ik te doen heb. Daar kan ik echt tot rust komen, zodat mijn innerlijk werk nog krachtiger kan worden wat ik de wereld te bieden heb.
Ik zal met eenieder verbonden blijven in de wereld waarmee ik een connectie voel en heb. Ik zie het eigenlijk als heel simpel. Ik verhuis een paar kilometer verder omdat ik in een volledig lemen houten huis wil wonen op een heuvel tussen de bomen en natuur in. Ik zie geen grenzen, dat hebben wij zelf gecreëerd. Ik zie het niet als immigratie, ik ga gewoon een stukje verderop wonen waar meer natuur is en de economie niet stervensduur is geworden. Ik zie het ook niet voor eeuwig. Ik kijk maar 2 jaar vooruit en zie dan wel weer.

Maar het fantastische is, ik heb water uit eigen put, nu ook, maar het grondwater van hier is zo vervuild door de boeren in mijn omgeving. Daar heb ik zelfs mijn eigen grot in de heuvel wat ik om zal dopen tot kristallen meditatie grot in plaats van wijnkelder want ik drink niet. En ik zal er mijn krachtplek van maken waar ik de vrouwen en ook mannen uit zal nodigen om daar helende reizen te maken naar binnen toe. Naar de reis van het hart.


Naar de reis van onvoorwaardelijke liefde en hoe je jezelf kunt helen en ze uitnodigen op deze prachtige plek in dit prachtige huis om zichzelf te leren koesteren, troosten en vooral liefhebben met alles wat er is. Ze terug brengen naar hun bronenergie, het activeren van hun lichtcode, hun DNA.

Ik zie mezelf al zitten met prachtige mensenzielen om me heen in diepe meditatie bovenop mijn eigen deel van de heuvel met de heuvels van Moeder Aarde in ons vizieren de prachtige blauwe luchten, witte wolken en de grote zon die onze huis verwarmt.
Ik zie mij daar zitten met de twee geweldige vrouwen die met mijn meegaan daarheen, waar we het huis zullen omdopen als ons thuis. Onze tempel, voor rust en innerlijk werk.

Een huis vol plezier en vrolijkheid, een huis met een grote lach. Waar lekker gekookt wordt, geweckt, in de moestuin gewerkt kan worden, waar we de moestuinkas opnieuw gaan opbouwen.

Een huis waar er ruimte is om vooral creatief te denken en alle tijd is om creatief te zijn met onze handen.

Een huis wat gasten verwelkomt die even op adem willen komen, of om te schuilen in nood.
Hongarije ligt op een kruispunt middenin ons continent. Het is een land met een rijke geschiedenis en een interessante cultuur, vol mythes over nomadische strijders, die Hongarije nog aantrekkelijker maken voor bezoekers.
Boedapest is als een schatkist, het is een van de meest historische plekken op Aarde.
Deze stad aan de rivier de Donau wordt al sinds de steentijd bewoond.
De rivier zelf waar ik op een uur afstand van ga wonen, en het Buda kasteel, staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Een groot voordeel van Boedapest is dat veel van de beste bezienswaardigheden er gratis te bezichtigen zijn.
Er zijn nog vele invloeden vanuit de Romeinse, Turkse en Gotische stijl. Wat een rijke geschiedenis en wat zijn de Hongaren gepassioneerde mensen, ik zal me er helemaal thuis voelen voel ik.
Vergeet niet op het kopje koffie rechts naast de tekst te klikken als je deze blog leuk vindt. Daar kan ik een hele kleine vergoeding mee verdienen en alle beetjes helpen mij.
Dank je wel.

x Tamara.
22
Geschreven door Tamara Schrijft
Gepubliceerd op: 10 aug 2021
22
303
8

Comments

 • 13 aug
 • 1
Mooie blog. Ik wens je een heel mooi thuis.
 • 13 aug
1
 • 12 aug
 • 1
Spannend en leuk geschreven. Kom je ook bij koffie drinken?
 • 12 aug
1
 • 11 aug
 • 1
Deze heeft een lintje, dus kan opbrengen. Zie dat er vele reageren vooraleer het artikel een lintje heeft, dat is fout en is slecht voor jouw centjes. Het schijn een mooie streek te zijn als ik het zo lees. Goed en leuk geschreven.
 • 11 aug
1
 • 11 aug
 • 1
Zo voelde we het twee jaar geleden ook. Niet als een emigratie, maar gewoon daar heen gaan waar je je helemaal thuisvoelt middenin een natuurlijke omgeving. Alleen blijft onze wijnkelder wel in functie, want we love wine ;-)
1
 • 11 aug
 • 0
Leuk ook jou te volgen!
 • 11 aug
0
 • 11 aug
 • 1
Dromen mag, dromen moet. Ze maken ons leven spannend. Doe er alles aan om ze zoveel mogelijk te realiseren Tamara. Ik volg je vanaf nu. Je koffie was heerlijk. Kom je bij mij ook koffie drinken?
 • 11 aug
1
Laad meer

Recente en relevant artikelen