Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Lieve vrouw waarvan ik de naam niet wil noemen

Brief van H.

Geschreven door Helene
Geschreven op: 21 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
10
0
Afbeelding door Tamara Bitter via Unsplash

Momenteel zit ik op een stoepje in de zon met een leeg vel voor me. Mijn enthousiasme om jou te schrijven was veel groter dan daadwerkelijk weten wat ik tegen je wil zeggen. Toch weerhoudt mij dat er niet van om je deze brief te sturen. Wellicht weet je niet zo goed wat je hiervan moet verwachten, net zoals ik dat ook niet weet. Maar juist dat maakt het voor mij zo interessant.


Mijn highlight van de dag is in de zon zitten met kopjes koffie. Dat is dan ook mijn inspiratiemoment. Tegenwoordig ga ik nergens meer heen zonder briefpapier en pennen. Tijdens deze periode heeft iedereen een bepaald ding waar ze zich nu veelvuldig mee bezighouden. Ik heb ervoor gekozen om brieven te schrijven. Schrijven over wat ik denk en voel zonder daarin begrensd te worden is precies wat ik nodig heb om vrijheid te voelen in een tijd waarin men bijna volledig beperkt is.


Mijn aandacht en nieuwsgierigheid verspringen vaak van het een naar het andere. Wanneer ik iemand ontmoet, ontwikkelt redelijk snel een verzameling aan vragen. Dat is nu dus ook het geval.


Ik kijk naar jou en meteen vraag ik me af wat voor persoonlijkheid je hebt. Ik vraag me af met welke motivatie je ’s ochtends opstaat, waar je gepassioneerd over bent en wat jou écht raakt. Ik vraag me af waar jij je mee bezig houdt in een tijd zoals deze, wat je momenteel het meeste mist en wat je nodig hebt.


Ik hoop dat je momenteel iets doet waar je van houdt.


Veel liefs,H.

0
Geschreven door Helene
Geschreven op: 21 juli 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
10
0

Recente en relevant artikelen