Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Meet Mary-Anne, deel 9

Mary-Anne is nog steeds stapelverliefd op Thijs. Ze hebben nu al een paar keer een date gehad, die elke keer weer in haar studio eindigde. Behalve dat ze een enorme aantrekkingskracht voor hem voelt, weet Thijs haar ook op haar gemak te stellen.

Geschreven door Cherry Tales
Gepubliceerd op: 18 juni 2022
2
17
1
Mary-Anne
Mary-Anne
Afbeelding door Viktor Vito Tomić via Unsplash
De vertrouwdheid die Thijs uitstraalt zorgt er voor dat Mary-Anne zich makkelijk kan overgeven en laten gaan. De seks is dan ook overweldigend. Lange, hete en zinderende nachten. Geen vrijpartijen, maar onweerstaanbare seks. Het lukt Mary-Anne maar met moeite haar orgasmes uit te stellen. Maar als ze dan komt, voelt ze zich letterlijk zweven boven haar bed en heeft ze minimaal een half uur tijd nodig om bij te komen.
Nu ook zo. Het is dinsdagnacht. Thijs en Mary-Anne liggen verstrengeld in elkaar met hun bezwete lichamen op adem te komen. Alsjeblieft, blijf nog even, denkt Mary-Anne. Ze denkt het alleen, ze kan het onmogelijk aan hem vragen. Het is een ongeschreven regel waar ze zich aan houdt. Thijs kan niet een hele nacht weg blijven, dat zou alles heel ingewikkeld maken. Hij gaat altijd weer terug naar Ilse. Alsjeblieft, alsjeblieft, blijf vannacht bij mij, bidt Mary-Anne.
Dan voelt ze aan Thijs’ ademhaling en bewegingen precies wat er gaat gebeuren. Hij zucht, geeft een kus op haar neus en staat op. Als hij naar de wc loopt en de kamer uit is, voelt Mary-Anne zich opeens heel leeg en eenzaam. Sjezus, hou op, zegt ze in gedachte tegen zich zelf. Je wist hoe het zat, je wist wat de deal was. “Gaat het?”, vraagt Thijs terwijl hij zich in zijn spijkerbroek hijst. “Ja hoor”, liegt Mary-Anne. “Ik ben gewoon moe, als je weg bent ga ik lekker slapen”.
“Goed zo, lieverd. Je was weer heerlijk, dankjewel voor deze avond”. Ze geven elkaar nog een kus en dan vertrekt Thijs. Als de deur dichtvalt, gaat er een rilling over haar rug. Ze voelt zich kut, heel kut.
Lees ook de vorige delen:
Deel 5: https://artikel.nl/meet-mary-anne-deel--2837
Deel 7: https://artikel.nl/meet-mary-anne-deel--3040
Deel 8: https://artikel.nl/meet-mary-anne-deel--3278
2
Geschreven door Cherry Tales
Gepubliceerd op: 18 juni 2022
2
17
1

Comments

  • 23 juni
  • 1
Een mooi verhaal.
  • 23 juni
1

Recente en relevant artikelen