Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Tips om iets extra's te verdienen vanuit thuis

In deze tijden van de Covid crisis hebben wij allemaal een beetje zorgen over verschillende soorten zaken. Waar de meeste mensen zorgen over hebben zijn natuurlijk de geld zorgen. Velen verliezen iedere dag hun baan of hun bedrijf, we moeten allemaal meer op letten met wat onze uit gaves zijn. In deze tijden zou het vrij handig zijn om in onze resterende tijd een beetje bij te verdienen.

Geschreven door Julissa
Geschreven op: 29 jan 2021
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
8
42
4
Afbeelding door BRUNO EMMANUELLE via Unsplash
Hier zijn ontzettend veel blogs online over geschreven, ook op Pinterest en allerlei andere social media's wordt gepromote over het geld verdienen vanuit thuis. Want dit is het nieuwe nieuw. In 2020 zijn wij een soort van nieuwe manier leren kennen en waren wij vooral alleen thuis. Wij moesten ons een nieuwe werkplek aanschaffen in een rustige ruimte of andere initiatieven aangezien niet veel mensen hun ideale werkplek kunnen hebben waar misschien ook kinderen rondrennen of andere familie leden ook moeten werken, telefoontjes opnemen, concentratie hebben om je werk af te krijgen, noem het maar op!

Hier door bedacht ik mij om misschien ook op Artikel.nl een artikel te schrijven over geld verdienen vanuit thuis. Er zijn veel verschillende soorten mogelijkheden om hier aan te komen en ik heb mij er in verdiept om dit te kunnen delen met jullie.

Bijvoorbeeld als free-lancer kan met veel verschillende soorten werkzaamheden vinden zoals onder benoemd:

 • Proof-reading (het na lezen van teksten in verschillende soorten talen en het verbeteren ervan)
 • Enquêtes invullen
 • Werkzaam zijn bij verschillende online bedrijven en websites van nieuwkomers nakijken en feedback geven
 • Schrijven zoals blogs
 • Ondertiteling schrijven voor video's
 • Fiverr (ook een soort free-lance site, waar men eigen je eigen werk kan verkopen zoals foto's bewerken, gecodeerde websites maken en ga zo maar door)
 • Producten testen

Fiverr
Op Fiverr kan men als free-lancer een eigen product verkopen, dit is een website voor free-lancers waar zij hun werk kunnen aanbieden per stuk aantal of per uur werk etc. Bijvoorbeeld als photo editor kan men deze service aanbieden. Op Fiverr is het ook mogelijk om als proof-reader aan het werk te gaan of verslagen schrijven. Dit gaat als volgt dat een klant jou contacteert op wat jij aanbiedt en jij vervolgens op het contact van de klant aan de slag gaat met wat jou product is en hun wens van het product. Er zijn ook animaties wat kan worden aangeboden of schilderijen. Het is dus niet alleen voor technische zaken maar ook voor creatieveling onder ons.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld bij les te geven op Fiverr of een cursus in een bepaald onderwerp, zangles is ook mogelijk net zoals dat er muziekles is voor instrumenten. Dit allemaal wordt uit eindelijk besproken met de aanbieder en op welk platform men doorgaat met het les geven van het bepaalde product. Dit kan dan via Teams, Discord, Zoom of andere online platformen.

Bloggen
Via een blog schrijven kan men weer geld bijverdienen door bijvoorbeeld Google advertenties. Deze kunnen heel gemakkelijk geplaatst worden op je eigen blog en per klik op de link van de advertentie of bezoek aan jou blog krijg je een aantal centen. Dit kun je heel makkelijk promoten op allerlei sociale media's zoals Pinterest door gebruik te maken van veel tags die toepasselijk zijn op het zoekresultaat van mensen die dan terecht komen op jou blog. De tags kunnen ook uiteraard op je blog komen zodat zij rechtstreekst terecht komen op je blog.

Ondertiteling schrijven
Er bestaan allerlei webpagina's die opties geven om ondertiteling te schrijven voor video's. Hiervoor moet men meestal wel eerst een soort van test maken zodat zij kunnen oordelen of jij geschikt bent om ondertiteling te schrijven voor video's.

Hier onder volgen een aantal links naar deze webpagina's:

https://www.transcribeme.com/
https://gotranscript.com/transcription-jobs
https://www.rev.com/freelancers/transcription

Het is vrij makkelijk om meer van dit soort websites te vinden. Je kan via Pinterest gewoon zoeken naar transcriber jobs from home, en zo vindt je uiteindelijk een heel groot aantal verschillende sites waar je snel vanuit thuis geld kunt verdienen.

Proof reading
Bij proof reading zijn er ook allerlei verschillende concepten, dit kan bevatten dat men boeken na leest, maar ook blogs of verslagen voor studies of websites etc. Dit is een groot variërende sector waar verschillende werkzaam plekken te vinden zijn. Dit kun je ook lekker vanuit de bank doen. Het is misschien wel handig om tijdens het na lezen van teksten rust om je heen te hebben zonder schreeuwende of rond rennende kinderen.

Hier zijn een aantal proof reader pagina's:

https://www.papertrue.com/
https://www.proof-reading-service.com/en/
https://www.upwork.com/l/nl/proofreaders/

Nogmaals, dit is ook vrij makkelijk om op internet op te zoeken.

Naast mijn studie probeer ik ook op verschillende manieren wat extra geld te kunnen verdienen zodat ik dit kan opsparen zodat ik altijd een back-up plan heb voor wat dan ook. Dit is enorm belangrijk om te hebben zoals wij hebben gemerkt dit jaar met het verliezen van zo veel om ons heen.

Via Artikel.nl heb ik mij zelf weer kunnen inspireren door verschillende manieren te zoeken om online geld te verdienen. In dit jaar heb ik mij creatief vrij gelaten en ben ik op zoek gegaan naar veel interessante dingen die men vanuit thuis kan doen met veel plezier aan het tijd besteden van mijn hobby's.

In het free-lance gedeelte denk ik dat bijna iedereen in staat zou kunnen zijn om dit te voldoen, het enige wat men nodig heeft is een laptop/computer en internet, misschien ook wat rust om ons heen. Maar zo ver deze zaken op orde zijn is dit volledig te doen en is het fijn om te weten dat men op een simpele manier mogelijk is om wat extra geld te verdienen.

Ik hoop dat ik jullie op een begin van een goede weg heb kunnen helpen!
8
Geschreven door Julissa
Geschreven op: 29 jan 2021
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
8
42
4

Comments

 • 20 juni
 • 0
Leuke tips!
 • 20 juni
0
 • 16 juni
 • 0
Goed geschreven. Wist dat niet van die ondertiteling. Bedankt voor de tips.
 • 16 juni
0
 • 25 mei
 • 1
Heel leuk artikel! Mijn bedrijf is ook gegroeid in de Covid-tijd ;)
 • 25 mei
1
 • 8 mei
 • 1
Wauw! handig zeg
 • 8 mei
1

Recente en relevant artikelen