Artikel.nl
Trigger

Eindelijk wat rust. Na een paar drukke dagen heb je nog een dag vrij, zodat je wat tijd hebt voor jezelf. Regelmatig hebben we gesprekjes. En tijdens de gesprekjes merk ik dat we steeds makkelijker met elkaar praten over van alles. Je weet dat ik er van houd als ik je zie genieten. We wisselen het af, zo nu over algemene dagelijkse dingen en dan ineens over diepgaande fantasieën en ideeën.

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
46
0
Ik vertel je over een gezellig weekendje weg die ik in onze planning heb staan. Een weekendje weg dat gelijk staat aan lekker bijkomen, ontspannen, uitslapen, lekker geen verplichtingen hebben en natuurlijk onze triggers, die alleen wij echt begrijpen van elkaar. Bijvoorbeeld de spullen die we meenemen; handboeien, zweepje, bondage riemen, massageolie, blinddoek, en nog iets aparts; een zwarte fluwelen bivakmuts.

Weekendje weg

Tijdens de autorit praten we over wat we ongeveer van plan zijn, goede afspraken en zoals altijd een stopwoord. Na een uurtje komen we aan op de plaats van bestemming. Het is vroeg dus we kunnen even ontspannen. We checken in en bewonderen de luxe hotelkamer. Waar jij met name kijkt naar het grote tweepersoonsbad. Met op de rand van het bad een stalen ijsemmer met champagne en twee glazen. We proosten en drinken ons glas leeg. Vervolgens frissen we ons op en kleden we ons om voor de avond. Als je uit de badkamer bent zie ik dat je er super sexy uitziet. Uitdagend jurkje waar je billen mooi in uit komen, laag uitgesneden en een beetje strak zodat ook je borsten niet veel te wensen overlaten. Hakjes aan, geen makeup alleen mascara en je haren sexy gestyled. We hebben roomservice met eten en drinken laten bezorgen. We dineren en de wijn vloeit en beide voelen we dat we niet geheel nuchter meer zijn. Tussen het eten door streel ik je benen en je lichaam. Na het eten zeg ik dat we een rondje gaan lopen, gehoorzaam sta je gracieus op en loop je heupwiegend van de tafel weg. Halverwege draai je je hoofd om en kijk je me sexy aan en zeg je; ik neem de bivakmuts mee... (je weet namelijk al waarom we gaan wandelen, omdat je dit verhaal dan al helemaal hebt gelezen).

We lopen over de gang, met de lift naar de lobby. In de lobby lopen we langs gasten van het hotel die in de lobby zitten te wachten. Als ik je voor laat kijk ik om me heen en zie ik al aardig wat mannenblikken mijn sexy vrouw volgen. Je stopt even bij een groepje van drie mannen. Niet geheel toevallig kennen wij deze drie mannen allemaal al. De afgelopen maanden hebben we met alledrie afzonderlijk gesproken en afgesproken voor een gesprek. Je kijkt ze alledrie even speels aan, en dan geef je aan 1 van hen de fluwelen bivakmuts. Daarna lopen we door, terug naar de lift, naar onze kamer. Eenmaal in de kamer laat ik het bad vol lopen en je laat je erin zakken. Ik zeg dat je moet blijven zitten. Je hoort wat gestommel en ik kom terug met een outfit waarvan ik graag wil dat je die aantrekt. Het is een string met open kruis en een bovenstuk waar je borsten en tepels uitsteken met een open rug. Ook zitten er handboeien en enkelboeien bij. Daar boven op leg ik een blinddoek neer en om het compleet te maken plaats ik je hakjes op de grond. “Afdrogen en aantrekken, ik kom je zo halen.” Zeg ik. Na een tijdje kom ik de badkamer weer in. Je ziet er super geil uit. Aangezien je niks ziet neem ik je mee de kamer in. Voorzichtig leid ik je naar de kamer. Je handen bind ik vast aan iets waardoor je handen boven je hoofd vast zitten. Ook je enkels bind ik vast zodat je wijdbeens staat, met je armen omhoog. Zachtjes voel je een streling in je hals die langzaam overgaat over heel je lichaam. Eerst voel je ook zachtjes een zweepje over je lichaam gaan dat langzaam overgaat naar zachte klappen. Je billen, je borsten, je kutje, alles wordt meegenomen....

To be continued,
Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
46
0

Recente en relevant artikelen