Artikel.nl
Vakantie

Om even te ontsnappen aan de lockdown neem ik je mee naar een zonnig land. En rijden we samen in een gehuurde auto naar ons volgende avontuur.

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
19
0
Wanneer we bij het strand zijn aangekomen, stappen we uit en lopen we het strand op. Het enige wat ik mee neem is een kleed, wat ik jou laat dragen. Na een stukje gelopen te hebben ga ik voorop het pad af en de duinen in. En even later zijn we op een uit het zicht liggende plek.

Ik leg het kleed op de grond en zeg dat je op je knieën moet gaan zitten. Een korte opdracht die je gelijk uitvoert. “Hoe bevalt de vakantie?” vraag ik, terwijl ik om je begin te lopen. “Het is mooi mijn heer” antwoord je en dat meen je ook echt. Terwijl ik om je loop voel je me kijken; het geeft je een klein en aangenaam gevoel. Je slaat je ogen neer en reageert: “danku meester”. Je draagt een bikini met een strandrokje. Je voelt je kont tegen je benen en doet je hoofd weer iets omhoog. Ik ben voor je gaan staan en zeg: “toon je borsten”. Even kijk je op en daarna gaan je ogen weer neer. Het is een opdracht die ik je wel eerder heb gegeven, alleen nu voelt het veel intenser aan. Je knoopt je topje los en slaat hem vervolgens open. Je kijkt me niet meer aan maar voelt mij wel je bekijken. Je handen schuiven onder je borsten en zacht zeg je: “mijn borsten voor u meester”. Het voelt heerlijk om zo te zitten. Enerzijds voel je je heel klein, maar anderzijds voel je ook dat je mij geeft wat ik wil. Even gebeurt er niets, niets anders dan mijn kijkende blikken die je kan voelen. Je tepels zwellen op onder mijn ogen. Het doet je innerlijk rillen. “doe je handen bij je enkels” is mijn volgende opdracht, die je gelijk uitvoert. Uit mijn broekzak komen stukjes touw, waarmee ik je handen en enkels aan elkaar bevestig. Daarna zeg ik: “doe je hoofd achterover” gelijk laat je die achterover hangen. Je hoort me voor je gaan zitten en wacht vol spanning af. Een schok gaat door je lichaam bij de eerste aanraking van mijn handen en jouw borsten. Je hijgt een keer en voelt hoe mijn vingers je borsten beginnen te kneden. Met gesloten ogen geniet je, toch vraag je je diep in je af waarom juist mijn handen je zoveel genot bezorgen. Zou dit het gevolg zijn van het lang bestaande verlangen? Ineens voel je mijn mond even aan een van je tepels zuigen. Je kreunt een keer zacht van opwinding en komt iets met je hoofd omhoog om naar mij te kijken. De blik in je ogen is diep wanneer je mij aan kijkt en ik zeg: “je bent prachtig”, waarop jij antwoordt: “danku”. Ik ga staan, maar hou je borsten nog steeds in mijn handen. Ik kneed ze stevig terwijl ik op je neer kijk. Je slaat je ogen weer neer en uit je openstaande mond komt een zacht gehijg. Het kneden gaat over in tikken die ik op je borsten geef. De rillingen trekken door je lichaam heen. Je hijgen gaat over in kreunen, kreunen van pijn maar vooral ook van opwinding. Dan ineens pak ik je kaak vast en kijk je scherp aan. “Wat ben je?” zeg ik streng. Je kijkt me aan maar zegt niets. Mijn andere hand geeft een tik op je wang, je voelt je wang even gloeien en weer vraag ik: “wat ben je?”. Je kijkt me aan met een geile blik, maar doet nog steeds niet je mond open. Weer geef ik je tikken op je wangen en dan zeg je: “van u meester”.

Ik duw je voorover, maar ik zorg ervoor dat je niet valt. Je ligt in een ongemakkelijke houding voorover gebogen. Ik kom achter je staan. Heel klein voel je je en je wordt nog kleiner wanneer ik je rok omhoog schuif en je kont ontbloot. Je voelt wel dat je kont haast in een uitnodigende houding is gekomen. Gelijk volgt er een stevige tik die je met een geile kreun verwelkomt. Langzaam begint mijn hand te slaan, maar iedere tik is steeds iets harder dan de vorige. Je voelt je kont beginnen te gloeien en mijn hand weet steeds een andere plek te raken. “Daar verlangde je naar he” zeg ik terwijl mijn hand stevige tikken op je kont geeft. Bij iedere tik gaat je lichaam heen en weer en jij kreunt: “ja meester”. Pas wanneer je kont echt rood gloeiend is stop ik met slaan. Je hebt de tranen in je ogen staan. Dan volgen er zachte haast tedere strelingen over je billen. De overgang doet je sidderen. Ik streel op en neer en betast je kont en daarbij schuift mijn hand steeds iets verder naar het midden. Je weet dat ik zo je kutje zal aanraken en voelen dat je drijfnat bent. Ineens gaat mijn hand tussen je benen. Opgewonden begin je te kreunen bij het voelen van mijn vingers in je kruis. “Je bent echt heel nat en geil” hoor je mij zeggen. Hoewel deze opmerking je ook klein doet voelen, voel je je ook trots; trots omdat ik kan voelen hoe je geniet. Ik laat je op je rug draaien. Je handen liggen langs je lichaam en je ligt met opgetrokken benen. Je bikinibroekje schuif ik helemaal opzij. Je voelt je kutje heet en drijfnat en ziet mij ernaar kijken. Heerlijk om te voelen dat ik zo van je geniet. Je kan aan mijn blik zien dat ik ook geniet. “Kijk me aan” zeg ik. En wanneer jij je hoofd iets omhoog hebt duw ik mijn vingers tegen de ingang van je kutje aan. Even wil je je hoofd weer laten zakken maar ik zeg: “blijven kijken”. Je voelt twee van mijn vingers in je tasten. Je kan kan niet voorkomen dat je geil naar me kijkt en de vraag is of je dat wel zou willen voorkomen.

Dan zeg ik: “ik heb iets voor je meegenomen”. Gelijk haal ik uit mijn jaszak twee knijpers die ik op je tepels plaats, terwijl ik je aan blijf kijken. Je kreunt het uit bij het voelen van het knijpen. Rillingen gaan door je lichaam heen. Weer gaat mijn hand mijn zak in en weer komen twee knijpers tevoorschijn. Deze plaats ik naast de andere twee. En weer komen er twee knijpers en ook deze zet ik op je borsten. Je ligt inmiddels zacht te hijgen en te kreunen. Je voelt je wat zweven en laat je gaan. Dan gaan mijn vingers weer zacht over de ingang van je kutje en ik zeg: “je bent wel heel nat”. Je ligt te rillen en te kreunen. Alles in je tintelt. Ik begin met de knijpers te spelen, wisselend pak ik er een vast en trek er iets aan. Je voelt dat je het bijna niet meer houdt en begint wat harder te kreunen. Ik kruip om je heen, kom dicht bij je gezicht en kijk je aan. Je voelt hoe ik met een vinger een van je tranen weg haal en dan zeg ik: “tranen voor de meester?” en jij antwoordt zacht: “ja, voor u”. Ik kus je gezicht waar de tranen zitten en geef je daarna een kus op je mond. Je voelt mijn tong je mond in komen en even draaien ze om elkaar. Vervolgens begin ik de knijpers te verwijderen. Bij elke knijper voel je even een felle pijn in je tepel. Maar met mijn andere hand streel ik je zacht, wat je een heerlijk gevoel van tederheid geeft. Wanneer beide knijpers zijn verdwenen kus ik je mond opnieuw maar nu passioneler en intenser.

Mijn hand glijdt langzaam over je lichaam naar beneden. Je voelt hoe mijn vingers zacht over je clitje beginnen te wrijven. Nog steeds kussen wij elkaar en je duwt je kruis tegen mijn hand aan. Mijn vingers maken rondjes op je clit, wat je weer zacht doet kreunen. Ik kus je nog steeds gevoelige tepels met zacht zuigende kussen. De rillingen trekken door je lichaam heen. Je zou zo graag even je handen vrij hebben om mij daarmee aan te mogen raken en mij te laten voelen hoe je ligt te genieten. Er volgen zacht zuigende kusjes over je buik naar beneden. Uit puur geil verlangen doe jij je benen verder van elkaar en draai je je kruis naar mij toe. Ik kom omhoog maar laat mijn vingers nog steeds over je clitje gaan terwijl ik tussen je benen ga zitten. Je sluit je ogen en geniet van je enorme opgewonden gevoel. Ik speel met je en begin langs de binnenzijde van je benen te likken met lange halen richting je kruis. “Ohhh alstublieft meester” hijg je opgewonden terwijl je kruis nog hoger duwt. Twee van mijn vingers voel je je kut inglijden en in je krommende bewegingen te maken. Ik buig me nog verder voorover en je voelt mijn adem tegen je kutje aan komen. Je ligt te rillen van geilheid en ik duw een derde vinger diep in je kut. Je laat je kut neukende bewegingen maken tegen mijn vingers aan. Gelijk voel je mij een vierde vinger je kut in schuiven je kreunt het uit van opwinding en dan volgt ineens de kus van mijn mond op je clit. Je kreunt, hijgt en rilt van geilheid. Je voelt me zuigen aan je clit, mijn vier vingers in je op en neer stoten, mij zuigend op je clitje. Je kan niets meer uitbrengen, alleen nog maar ondergaan. Vaag voel je mijn hand samen gaan en ergens weet je dat ik mijn hele hand in je ben aan het duwen. Je voelt dat je tegen het randje van een orgasme aan zit, maar verzet je er tevergeefs tegen. Gelijk schokt je lichaam, je gilt en kreunt en dan voel je heel je lichaam samentrekken. Golven gaan door je heen. Je voelt je haast leeglopen. Je ligt te huilen en te hijgen en bent even helemaal van de kaart.

Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
19
0

Recente en relevant artikelen