Artikel.nl
Voorbereiding immigratie Hongarije

Voor mijn nieuwe Hongaarse huis, warme gezelligheid.

Geschreven door Tamara Schrijft
Gepubliceerd op: 3 sep 2021
1
94
0
Voor een prikkie van marktplaats
Voor een prikkie van marktplaats
En? Voor mijn nieuwe huis... op de kop getikt. Gietijzeren houtkachel. Klik voor het hele plaatje.
De immigratie gaat gestaag door. Afgelopen weken hele gezellige weken gehad, met veel lieve mensen over de vloer en in de tuin. De moestuin is inmiddels helemaal afgebroken en verhuisd mee. Grote meubels die ik hier laat worden al verkocht via vrienden en bekenden.
zelf een second hand aanhanger gekocht, wel zo handig in Hongarije!
zelf een second hand aanhanger gekocht, wel zo handig in Hongarije!
Ik koop nog snel mijn laatste dingetjes om mee te nemen, en loop de komende week nog alle kastjes even na op inhoud, wat ik achter wil laten, kringloop, stort, weggeven of verkopen.
Wat veel geregel, en in wat voor tempo!! Huur opzeggen, aanhanger gekocht, verhuisbedrijf geregeld, afspraak accountant voor bedrijf, afspraak jurist en makelaar, geboortetrust nog even regelen en diplomatiek paspoort en ondertussen gaat mijn bedrijf gewoon door en zie ik een aantal mensen nog voor de laatste keer hier op deze plek.
Inspiratie voor lemen badkamer, volgend jaar zomer in Hongarije?
Inspiratie voor lemen badkamer, volgend jaar zomer in Hongarije?
En binnen in mij is de rust weer wedergekeerd en begin ik de vreugde in mijzelf weer te voelen en nu ik in Hongarije in mijn huis ben geweest, voel ik echt hoe het daar zal zijn en hoe het zal worden. En ik geef me helemaal over. Ik ben best relaxed en doe de dingen die ik moet doen met veel zin. Niets is me teveel.
Het rotgevoel van van de week, was grotendeels van drie volle dagen in de auto zitten, wat kun je je daar beroerd van voelen zeg, en het nachtje doorhalen natuurlijk. Maar ben weer bijgetrokken.
Als je het leuk vindt, ben je uitgenodigd om volgend jaar zomer te komen. Ik zet de zomer mijn deuren open, waar fijne mensen kunnen verblijven in ruil voor een beetje mee klussen en veel gezelligheid. Wil heel graag de zolder betimmeren, als er dan nog hout is. En de badkamer van leem maken en ronde vormen. Mooi experiment, dus verstand van leidingen is wel handig. En wil een lemen hobbithuisje bouwen in de tuin. En de enorme moestuin natuurlijk met formidabel uitzicht.
We gaan het zien!

x Tamara
1
Geschreven door Tamara Schrijft
Gepubliceerd op: 3 sep 2021
1
94
0

Recente en relevant artikelen