Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Een cadeau voor jezelf

Het is niet alleen moeilijk om een cadeau te vinden voor de ander, het is ook vervelend wanneer ze aan jou vragen wat je voor je kerst wilt en het zoals ik niet direct weet. Misschien wil je dat ene boek hebben die net uit is? Samen uit eten in je favoriete restaurant of een voorraad spullen voor je favoriete hobby?

Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 15 dec 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
4
33
2
Afbeelding door Kira auf der Heide via Unsplash
Het is niet alleen moeilijk om een cadeau te vinden voor de ander, het is ook vervelend wanneer ze aan jou vragen wat je voor je kerst wilt en het zoals ik niet direct weet. Denk dan aan wat je veel gebruikt, al lang op je verlanglijstje staat of misschien iets wat je zeer lekker vindt zoals de Mort Subite kriekjes die ik gevraagd heb aan de kerstman. Misschien wil je dat ene boek hebben die net uit is? Samen uit eten in je favoriete restaurant of een voorraad spullen voor je favoriete hobby?

Wat als je het echt niet weet?
Er zijn vele spullen die mensen dagelijks gebruiken en nodig hebben, wat het makkelijk maakt als je niet weet wat je moet kopen. Bij de action kan je met verschillende losse items een heel leuk cadeau samenstellen dat iedereen zal blij maken. Deze zijn dus uitermate geschikt voor die ene collega van het werk of de moeder van de Crash.
 • Dienblad met verschillende thee/ koffie/ chocolademelk met lekkernijen
Bij de action hebben ze vaak houten dienbladen met een leuke tekst en/of tekening erop. Deze liggen vaak bij de decor items die je huis iets opvrolijken. Als je deze combineert met verschillende thee/koffie varianten, een leuke mok en misschien de hot chocolate stokjes die ze hebben bij de Action. Voeg hierbij verschillende koekjes en dan heb je al snel een goedkoop en leuk cadeautje voor iemand.
 • Zeepjes, shampoo en loofah pakket
Iedereen doucht en houdt van lekker ruikende zeepjes. Of het nu een fruitgeurtje of een lavendelgeurtje is, we gebruiken het dagelijks. Van bodylotion tot een haarmasker verzamel een paar items in je winkelmandje om daar later zelf een pakketje van te maken. Misschien babydoekjes, en baby shampoo voor iemand die net bevallen is of voor de oppasmoeder?
 • Scheerpakket
Dit cadeau is goed voor een man en een vrouw, alle ideeën die ik geef probeer ik zo veel mogelijk gender neutraal te houden om je te helpen. Zo kan je een ladyshave cadeau doen aan je zus en je broer een plezier doen met nieuwe scheermesjes zodat hij de oude kan vervangen. Voor mannen een goede aftershave en misschien voor de vrouw een verzorgend zalfje?
 • Verschillende Biertjes
Dit is een cadeau waar ik uitermate blij van zal worden en ik mijn moeder voor moet bedanken, want zij is met dit idee gekomen. Ga bij de supermarkt naar de alcoholische dranken sectie en kijk naar al die biertjes die ze verkopen. Ciders, gewoon bier, bier met een fruitsmaakje, non-alcoholisch bier en nog veel meer. Als je weet dat iemand houdt van een biertje bij hun maaltijd of na hun lange werkdag kan dit een plezier zijn voor hun. Het proeven en ontdekken welke bieren er allemaal zijn, in plaats van te blijven bij het oude vertrouwde biertje. Ik raad de ciders aan van Apple Bandit omdat deze een frisse en niet te fruitige smaak heeft. Mocht je de kans hebben om kriek in het pakketje te doen dan raad ik Lindemans en Morte Subite aan.
 • Huisdier pakket
Koop nooit een dier voor iemand anders, want misschien hebben ze hier geen tijd of geld voor. Dit zal er alleen voor zorgen dat het dier zal belanden in het asiel of op straat. Dit huisdier pakket is bedoeld voor de vrienden of familieleden die al een huisdier hebben. Mocht je je nichtje/neefje of kleinkinderen toch een huisdier willen geven overleg dan altijd vooraf met de ouders of dat dit een slim idee is. Een huisdier kost namelijk veel geld en daarom is het voer, speelgoed en snoepgoed voor ons altijd een welkom cadeau.
 • Verschillende bonnen
Ik vind het fijn om een cadeaubon te krijgen zodat ik zelf kan kiezen waaraan ik het besteed. Deze bonnen komen in allerlei verschillende vormen. Zoals de Action bon waarmee je dingen kunt kopen bij de action, een bioscoopbon om een filmpje te gaan pakken, een boekenbon voor de boekenwurmen onder ons en een bon voor een daguitstap. Deze laatste bon heb ik vorig jaar van mijn schoonzus gehad van het merk Bongo. Bongo heeft allerlei soorten in hun bonnen zoals een dagje naar de spa, uit gaan eten en zelfs reizen. De prijzen hiervan variëren van twintig tot honderd euro. Deze duurste is uiteraard de bon voor de reis naar een ander land. Ik kreeg de uit-eten-bon en daarmee heb ik tussen verschillende locaties kunnen kiezen. Zowel in Nederland als in België. In het Bongo doosje zit een boekje met hun locaties en wat je bij dat ene restaurant krijgt. Dit kan een drie gangen maaltijd zijn, of in mijn geval een chocolade fondue. Wees je ervan bewust dat wanneer je naar dat restaurant gaat, dat je op voorhand reserveert en vertelt dat je een Bongo bon hebt. Ik vond dit een aangename ervaring en ik kijk ernaar uit om nog zo'n bon te krijgen.
4
Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 15 dec 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
4
33
2

Comments

 • 7 juni
 • 0
Een leuk artikel. Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen, maar soms krijg je een cadeautje die je wenkbrauwen doen fronsen en stiekem denk je: 'Wat moet ik daar nou mee'. Met deze tips gaat iedereen vermijden dat hij iets verkeerds koopt. Goed geschreven.
 • 7 juni
0
 • 2 juni
 • 0
Handmade items are always a win as well
 • 2 juni
0

Recente en relevant artikelen