Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Haar naam die ik niet kan noemen

Het is donderdagavond en ik besluit om mijn zoveelste verhaal te schrijven. Iedere anekdote brengt je dichter bij mijn huidige leven en mijn gedachtegang. Deze keer is het echt een zielig verhaal. Het gaat namelijk om de afgelopen drie dagen. Ik heb seks gehad met een meisje die ik online heb leren kennen. Het klinkt waardeloos en oppervlakkig, maar het was super intens.

Geschreven door Helene
Geschreven op: 21 aug 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
8
0
Afbeelding door Sharon McCutcheon via Unsplash

Ik was zoals gewoonlijk weer eens dronken. Het is studenten introweek dus ik zit iedere dag aan de alcohol. Dat even terzijde. We spraken af. We hebben slechts enkele minuten gepraat voordat ik haar handen greep. Ik keek haar aan en iets in me zei dat ik echt van haar wilde houden. Ik trok haar naar mij toe en ik wilde haar kussen. Ik voelde haar zachte, vrouwelijke lippen op de mijne. Haar handen gleden onder mijn korte, zwarte rokje. Ze keek me aan met haar hazelbruine ogen. Ze bleef maar kijken. Het was zo ongelofelijk intimiderend. Ik wist me echt totaal geen raad. Wat doet deze vrouw met me?


Haar handen gleden om mijn middel en mijn focus bleef steken op haar tong die de mijne streelde. Mijn handen streelden door haar haren. Haar gezicht was zo zacht. Ze was zo lieflijk, zo petite, zo onschuldig. Iets in me zei dat ik verliefd wilde worden, maar dat dat gewoonweg niet mogelijk is omdat ik een relatie heb met een man. Ik ben hetero. Ik ga later met een man trouwen. Niet met een meisje. Ze ging naar huis.


De dag erna stuurde ik haar weer een bericht. Ik wilde haar zien. Ze kwam naar mijn kamer. Ze liep naar binnen. Ze ging op me zitten en ze kuste me. Ze trok haar shirt uit. Ik kuste haar borsten. Ze streelde met haar hand tussen mijn benen. Ik wilde dat er echt van alles tussen ons zou gebeuren, maar het kwam er niet van, simpelweg omdat het niet bestemd was om zo te zijn, denk ik. Ik weet het niet. We bleven maar kussen. Ze ging naar huis.


Een dag later wilde ik haar weer zien. Ik liep richting haar huis. We zaten in haar raam en rookten samen een sigaret. Ik keek haar continu aan. Ze streelde mijn benen. Ik voelde kriebels die ik niet kon plaatsen. Ik wist opnieuw echt niet wat ik met deze situatie aan moest. Ik verplaatste naar haar bed. Ze kuste me. Ze streelde mijn wang. Ze streelde mijn borsten en mijn benen. Ik voelde de warmte en connectie tussen ons. Ik voelde kriebels in mijn buik waarvan bleek dat zij die achteraf niet voelde. Ze kon mij niet uitstaan. Ze vond mij een vreselijk mens. Terwijl ze me kuste en streelde voelde ze absoluut niets. Ik kon haar gestolen worden. Als ik zou sterven recht voor haar ogen, zou ze wellicht zorgeloos doorgaan met haar eigen leventje. Dat is hoe zij zich voelde. Ik ging kapot vanbinnen. Mijn hart brak in duizend stukjes. Zij voelde zich sterk. Zij wilde niks met mijn emoties te maken hebben. Ik was ondertussen een wrak geworden. Ik begon met drinken, glas na glas. Ik voelde me waardeloos. Ik wou dat ik ook maar even voor een enkele seconde haar handen op mijn wangen kon voelen. De manier waarop ze naar me keek blijft me bij. Ik kan haar niet vergeten. Ze heeft mij volledig in haar macht.


Ik weet niet wat ik moet doen. Help me alsjeblieft.


Veel liefs,

H.

0
Geschreven door Helene
Geschreven op: 21 aug 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
8
0

Recente en relevant artikelen