Artikel.nl
Editorial Approved Badge

#2 Afspraakje

Om stipt tien uur stuur ik je de locatie door van de plaats waar ik wil dat je mij ontmoet. Verder geef ik aan dat je mij moet appen als je er bent, zodat ik je verdere instructies geven kan.

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
34
0
Eerst zorg je er zo goed als je kan voor om aan al mijn eisen te voldoen. Vervolgens voer je de locatie in op je mobiel. Je stapt in je auto en je rijd er naar toe.

Op het adres aangekomen en je auto te hebben geparkeerd, stuur je me een appje, zoals ik eerder gevraagd had.
Je ontvangt het volgende appje:

“Je volgt het pad naar de grote glazen deur, eenmaal binnen meld je jezelf aan in de lobby aan de balie van het hotel, je geeft aan dat je een afspraak hebt met de heer leGrand. De receptioniste zal je een envelop overhandigen. Nadat je de envelop ontvangen hebt zal iemand je naar je plaats in de lounge brengen. Pas als je plaatsgenomen hebt open je de envelop en lees je mijn geschreven instructies en volg je ze op.”

Je volgt het pad tot aan de glazen deur die automatisch voor je opent. Binnen valt links van jou de balie meteen op. Je stapt naar de balie toe en geeft door aan de receptioniste, dat je een afspraak hebt met de heer leGrand.

De receptioniste verwelkomt je vriendelijk in het hotel en zegt ”mevrouw, de heer LeGrand wenste van me dat ik u deze envelop gaf”. Je bedankt haar en je steekt hem even in je handtas. Zij wenkt één van de obers van de bar aan dewelke je naar de lounge begeleid, ”wenst u alvast iets te drinken terwijl u wacht mevrouw“ vraagt hij beleeft en met een vriendelijk glimlach. Beleefd en met een glimlach weiger je dit. In de lounge is het vrij rustig. Hier en daar zie je wat mensen in kleine groepjes bij elkaar zitten die druk in gesprek blijken te zijn. In de verte hoor je het gescharrel van borden en tafelgerei, komende uit het nabij gelegen restaurant in het hotel. Je herinnert jezelf ineens weer aan de envelop die je even in jou handtas gestopt had. De nieuwsgierigheid neemt het snel van je over en je vraagt je af wat de inhoud ervan zou kunnen zijn. De envelop voelt erg licht. Je wrijft met je vinger van links naar rechts over het midden van de enveloppe en voelt dat er rechts iets hards in zit. Voorzichtig open je de envelop…

Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
34
0

Recente en relevant artikelen