Artikel.nl
#5 Afspraakje

“Het is tijd voor je inspectie. Open je mond!"

Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
32
0
“Het is tijd voor je inspectie. Open je mond!" zeg ik met een diepe stem. Je volgt het commando meteen op en opent je mond. Met de bovenzijde van mijn vingertoppen streel ik met beide handen de zachte huid van je armen. Vanaf de boeien bij je polsen van boven naar beneden. Over je gladde oksels naar je harde tepels die stijf naar mij gericht staan tot onder je navel. Waarna mijn handen elk hun eigen weg kiezen. Mijn linkerhand streelt je prachtige heerlijke ronde billen en mijn rechterhand streelt je gladgeschoren…

Ik knijp met mijn linkerhand hard in je linkerbil terwijl mijn rechterhand door je vochtige, natte schaamlippen streelt. “Hou je mond open.” Zeg ik met een toonvaste diepe stem. Netjes houd je je mond open. Ik duw de vingers van mijn rechterhand met daarop je eigen natte geil in je mond en ik kijk toe terwijl je zacht aan mijn vingertoppen zuigt.

Ik neem mijn linkerhand en plaats je kin tussen mijn duim en mijn vier andere vingers. Ik haal mijn vingers uit je mond en ik zoen je passioneel. Je kreunt en geniet van de kus want daar heb je lang naar gesmacht. Ik ontknoop de satijnen blinddoek en laat deze al zachtjes over je gezicht tuimelen en bestreel met het uiteinde van de blinddoek de rest van je lichaam. "Open langzaam je ogen" zeg ik je terwijl ik nog steeds achter je sta. Met beide handen pak ik je borsten vast en masseer ze tegelijk heerlijk tegen elkaar op terwijl mijn wijsvingers met je harde tepels spelen. Ik laat ze los en trek aan je sierlijke ponytail die je netjes verzorgd en exact zoals ik gevraagd hebt. Ineens een onverwachte harde klap op je billen. "Oooohhh" laat je van je lippen ontsnappen.

“Wat was dat?, ik hoorde je niet goed.” Zeg ik plagend en geef je opnieuw een harde tik op je billen terwijl ik je ponytail naar achteren trek en loslaat. "Ooooohhh, meer…" Je kutje is inmiddels zo nat geworden dat ik je heerlijke geilheid kan ruiken. Ik trek je ponytail nogmaals naar achteren en grijp je kont stevig vast met mijn grote hand en fluister in je oor dat ik net zolang doorga tot je hard kreunt. Ik duw een vinger herhaaldelijk je kutje in. Eerst rustig en langzaam. Wanneer ik een tweede vinger eraan toevoeg ga ik ook steeds sneller. Als ik eruit glij masseer ik je klitje met je eigen natte geile vocht in cirkelende bewegingen. Ik blijf het herhalen en je gaat harder en harder kreunen. Je lichaam begint te trillen. Je benen en knieën zakken lichtjes in. De ketting van je boeien ratelen en klinken door de kamer. Ineens stop ik abrupt en laat ik je bijna smekend naar een orgasme aan het plafond hangen.

“Geduld.” Zeg ik streng als ik je losmaak van de haak waar je al even aan hangt. Ik maak je los van de haak. Ik ondersteun je. Met mijn armen vang ik je lichaam op en leg ik je zachtjes op het hemelbed. Ik maak de boeien los om je polsen en met het pikzwarte satijnen deken bedek ik je naakt lijf terwijl ik langzaam en teder over je gezicht streel en je even tot rust laat komen. Je glimlacht en laat de gebeurtenis eventjes op je inwerken…

Roy LeGrand
0
Geschreven door Aynil Roy leGrand
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
32
0

Recente en relevant artikelen