Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Coco Halloween Film voor kinderen

31 Oktober komt er alweer bijna aan en dat betekent: Halloween. Coco is een leuke Halloween film voor kinderen, die zeker het bekijken waard is! In deze blog licht is een tipje van de sluier op maar geen zorgen, ik verklap het einde niet.

Geschreven door Kim
Gepubliceerd op: 10 okt 2021
3
68
2
Afbeelding door Beth Teutschmann via Unsplash

Coco

De jonge Miguel houdt van muziek en droomt ervan om in de toekomst een grote succesvolle muzikant te worden. Sterker nog, hij wilt graag net zo beroemd worden als zijn idool Ernesto de la Cruz. Er is alleen 1 klein probleem bij het verwezenlijken van zijn droom: in zijn familie is muziek in alle vormen verboden. Strikt verboden. Er mag geen muziek gespeeld worden, er mag niet naar geluisterd worden en er mag ook niet gezongen worden. Maar net op Halloween is er een muziekwedstrijd in het dorp en Miguel besluit om alle familieregels aan zijn laars te lappen en mee te doen. Dat gaat echter niet zoals gepland en op de Dag van de Doden belandt hij op zeer mysterieuze wijze in het kleurrijke Dodenrijk. Daar ontmoet Miguel de overleden Héctor en samen gaan ze op reis om het echte verhaal achter Miguels familiegeschiedenis te ontdekken. En daar blijkt dat niets is wat het lijkt.

Trailer Coco

Eigen mening

Ik vind Coco één van de betere Halloween films voor kinderen. Het verhaal zit heel goed in elkaar. Werkelijk een film waar het hele gezin van kan genieten. Dus reserveer deze film alvast voor een geweldige Halloween avond met je kinderen en vergeet de popcorn niet!
3
Geschreven door Kim
Gepubliceerd op: 10 okt 2021
3
68
2

Comments

  • 29 okt
  • 1
Leuke review
1
Kim auteur
  • 30 okt
  • 0
Bedankt!
  • 30 okt
0

Recente en relevant artikelen