Artikel.nl
Editorial Approved Badge

De kleuren van Essence

Essence is een make-up lijn van de Kruidvat met een zeer ruim assortiment. Van mascara tot nagel stickers voor een zeer aangename prijs. Sinds mijn eerste make-up ervaring tot nu toe ben ik nog steeds tevreden over de kwaliteit van hun producten.

Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 18 sep 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
2
33
1
Afbeelding door Laura Chouette via Unsplash
Mijn ervaringen met de mascara van Essence
Voor alle type wimpers heeft essence geschikte producten. Of je nu volle wimpers of alleen iets zwartere wimpers wilt. De mascara van Essence klontert niet en brand niet in je ogen wanneer je hem aanbrengt. De mascara's van Essence zijn er in veel verschillende kleuren zoals een paarse en een blauwe mascara die je kan aandoen naar een speciaal feestje of met Halloween. De prijzen van de mascara's liggen tussen de drie en vier euro.

Mijn ervaring met de eyeliners van Essence

Twee jaar geleden was hij beter dan nu, maar dat betekent niet dat hij nu slecht is. Persoonlijk vind ik de eyeliner te waterig geworden. Ik gebruik deze eyeliner stiften ook om tijdelijke tatoeages te tekenen op mijn armen, daardoor ben ik erachter gekomen dat deze eyeliner zeer makkelijk verwijdert word bij het gebruik van water. Een pluspunt van de eyeliners die niet iedereen weet is wanneer je de stift er voorzichtig uittrekt en hem er vervolgens andersom weer in het omhulsel stopt dat je dan een hele nieuwe stift hebt. De prijzen van de eyeliners liggen tussen de drie of vier euro.


Mijn ervaring met de nagellak van Essence

Een verrassend seizoensaanbod in kleuren. Vele verschillende soorten van nagelhelend tot bijzondere extraatjes. Zoals de Glow in the dark top coat die licht geeft in het donker. Deze top coat geeft wel een melkachtige schijn als je hem op je nagels aanbrengt. Of de brushed metal nagellak die je nagels er metaalachtig laten uitzien. Ze hebben ook nagellak die je eventuele gaten in je nagels opvult, je helpt tegen het nagelbijten, of die zorgt voor sterkere nagels.


Nagels stickers, nagel olie stiften en nagellak remover stiften hebben ze ook en hierover ben ik ook zeer tevreden. De nagellakjes drogen snel en ze hebben een egale kleur, zelfs al doe je maar een dun laagje. k kijk ieder seizoen naar de nieuwe kleuren uit. Deze kleuren zorgen wel dat ik onderhand veel verschillende potjes, maar blijf verzamelen. De prijzen van de nagellak liggen tussen de twee euro tot drie euro.


Mijn ervaring met de oogschaduw van Essence

Van enkele tot een palet met verschillende kleuren, donker, licht, en in alle kleuren van de regenboog. Ze hebben testers die je kan proberen op je hand om te zien welke kleur het beste bij jou past. Hij kruimelt wel, maar de kleuren zijn egaal en sommige hebben ook glitters. De prijzen van de oogschaduwen liggen tussen de twee tot zeven euro.


De oogpotloden van Essence

Van bruin tot rood en van groen tot paars. Essence heeft ook hierin vele kleuren en soorten. Zo heeft Essence een oog potloodje die je kunt uitrollen en de oude vertrouwde oog potloden. Leg de oog potloden niet in de zon want als deze te warm worden kunnen ze smelten. En als ze gesmolten zijn dan zijn de kleuren veel minder sterk. De prijzen van de oog potloden zijn één tot drie euro.

Met de Essence Foundations en andere huid producten heb ik geen ervaring mee en hierdoor kan ik er geen uitspraak erover geven.

Ik raad deze make-up lijn vooral aan voor hun veelzijdigheid, maar ook voor de goedkope producten.
2
Geschreven door Sophia Rijsterborgh
Geschreven op: 18 sep 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
2
33
1

Comments

  • 14 mei
  • 1
Mijn vriendin gebruikt deze ook. Ze heeft een hele collectie nagellakken ervan.
  • 14 mei
1

Recente en relevant artikelen