Artikel.nl
Vragen die je leven transformeren

Welke dromen en wensen heb jij? Ik geloof dat als jij een droom of een wens hebt je die kan bereiken, waarom? Omdat alleen jij die droom of wens hebt, en alleen jij hebt de superpowers om de droom werkelijkheid te laten worden. Het enige wat je hoeft te doen, is je vragen te stellen die jou vertellen welke kant je uit mag om die droom te realiseren.

Geschreven door Marlies De Jong
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
1
0
Afbeelding door Tim Mossholder via Unsplash
Wist je dat de meeste mensen op hun sterfbed spijt hebben van maar 1 ding? Dat ze zich door hun angsten hebben laten tegenhouden om hun dromen waar te maken. De angst om niet goed genoeg te zijn, de angst wat anderen kunnen zeggen, de angst om te falen, de angst dat het niet lukt. Zullen we dit eens omdraaien? Wat als je grootste angst is dat je nooit echt je leven leid wat je wilt? Wat als je later oud bent en terugkijkt je spijt hebt dat je nooit je dromen bent achterna gegaan? Spijt te hebben van alles wat je hebt laten liggen. Omdat je bang was voor ...
Wat zou je doen als je zeker wist dat het je zou lukken?Waar zou je staan? Hoe kijk je uit je ogen? Hoe voel je je?
Zou je dan je baan opzeggen omdat je veel liever iets anders doet? Zou je dan toch je eigen onderneming beginnen, of die reis maken die je eigenlijk wilt? Wat zou je doen als je zeker wist dat het zou lukken? Schrijf hem eens op, voel wat het met je doet, krijg je een glimlach?, kriebels in je buik?.
En wat doet het met je als ik zeg dat wanneer je deze wensen hebt, je deze ook waar kan maken. Omdat alleen jij beschikt over de superpowers! Wat houdt je nu tegen? Is dat je ego die je vertelt wat er allemaal mis kan gaan? Maar wat als er niets mis kan gaan, je alleen maar kan leren? Je ego die zegt ja maar wat als iedereen het niet goed vindt. Onthoud dat jouw leven draait om jou! Wat iedereen denkt en doet ligt buiten jouw verantwoordelijkheid. Uiteindelijk sterf je alleen, en het is en blijft jouw leven. Je kan nooit iedereen tevreden houden!
Maar wat als ik het niet kan, ik niet goed genoeg ben. Als jij niet goed genoeg zou zijn, zou je je droom of wens niet hebben. Jij heb die droom of wens omdat alleen jij deze waar kan maken!! Jij bent goed genoeg, iedereen is goed genoeg, het is alleen maar een illusie van je ego die je door je leven en gebeurtenissen heeft wijs gemaakt dat jij niet goed genoeg bent. Het is niet echt!! Jij bent volledig, heel en in staat om alles te bereiken wat je wilt.
Onthoud dat alle beperkingen die je denkt dat er zijn, illusies zijn van je geest( ego). Laat je je tegenhouden door de illusie?, of zie je de illusie en ga je ervoor.
Inspirerende vragen die je jezelf mag stellen.
  • Wat zou je doen als je zeker wist dat het gaat lukken?
  • Wat heb je nodig om je droom te realiseren?
  • Hoe zou je je voelen als je je droom waar maakt?
  • Hoe wil je later terugkijken op je leven?
  • Wat als je wel je droom leven kan leiden?
Visualiseer iedere dag wie jij bent in jouw droom leven, wat doe je, hoe kijk je uit je ogen, hoe praat je. Dompel jezelf helemaal onder in deze visualisatie. Proef, ruik, voel wie en waar je bent. En neem vanuit jouw voelen acties die passen bij je droom. Geloof me je kan iedere dag de keuze maken om jouw droom leven te leiden! Inspireer jezelf, vraag de juiste vragen en GA!! Je bent hier gekomen om je dromen waar te maken en te groeien!! Dus ga doen waarvoor je hier bent.

Wat zou jij doen als je zeker wist dat het zou gaan lukken?
Liefs Marlies
0
Geschreven door Marlies De Jong
Gepubliceerd op: 8 aug 2021
0
1
0

Recente en relevant artikelen