Artikel.nl
Laatste artikelen in Schrijven »

Andere topics uit Cultuur

  Bekijk alles

  Heb je een 'cultuur' talent
  voor schrijven?
  Dit is je kans!

  hand
  Word een schrijver

  Populair Schrijven artikelen »

  Vurige discussies

  15 juni

  Hi, prachtig voor deze opheldering! Een pak van mijn hart. Misschien is het iets om een blog die je in stuurt, die vervolgens goedgekeurd is op een gekozen datum online te zetten? Stel ik stuur twee blogs in op een maandag, ze zijn allebei goedgekeurd en ik stel in dat de een op dinsdag en de ander op woensdag gepubliceerd zal worden. Hoop dat ik het duidelijk heb uitgelegd. In ieder geval heel erg bedankt voor jullie site. Keep up the good work!

  14 juni

  Dat klinkt echt heel mooi! Ik wist niet dat jullie pas een maand actief zijn. Ik zou graag willen weten hoe ik de artikelen kan vinden van mensen die ik volg, en de publicatie van alles, en wat jullie goedkeuren op de website lijkt me perfect! Inderdaad schrikt de moderatie nu nog mensen af. Dus ik kijk uit naar de uitleg en de ontwikkelingen!

  11 juni

  Heel leuk om te lezen. Ik heb zelf 2 boeken geschreven, die op internet zelf te lezen zijn. Ik herken heel wat zaken die je vertelt waarmee ik te maken kreeg. Een goede handleiding voor een beginnende schrijver.

  10 juni

  Heel interessant en natuurlijk ook heel waar. Ik schrijf al bijna vijftig jaar en toch nog betrap je jezelf nog op al die beginnersfouten. Je ben enthousiast en je hebt verschillende ideeën tegelijk en uiteindelijk wil je ze allemaal heel vlug op papier en dat loopt dan faliekant af. Bedankt en goed geschreven.

  ;