Artikel.nl
Laatste artikelen »

Homogenezingstherapie

Homogenezingstherapie wordt ook wel conversietherapie of reparatietherapie genoemd. Deze termen impliceren dat je ziek/niet in orde bent als je geen hetero bent. Dat dit in andere tijden werd gezegd, daar kan ik me enigszins iets bij voorstellen, aangezien de mens wel meer absurde dingen heeft bedacht. Ik vind het echter belachelijk dat er in deze tijd nog mensen rondlopen met deze gedachte.

Writer Ritzle22 juni1,6 min leestijd

Categorie topics

  Heb je een 'maatschappij' talent
  voor schrijven?
  Dit is je kans!

  hand
  Word een schrijver

  Meest populair »

  Vurige discussies

  17 juni

  Er is de afgelopen jaren héél veel aan maatschappelijke thema's de basisschool ingedragen. Thema's genoeg, maar dat gaat uiteindelijk natuurlijk ook ten koste van basisvaardigheden. Een werkweek van zo'n 26 uur (geen 40, zoals je hierboven stelt) heeft nu eenmaal beperkingen.

  17 juni

  Ik heb met aandacht je artikel gelezen. Eerst en vooral goed geschreven. Er is inderdaad een opdracht weggelegd voor het onderwijs om de kinderen bepaalde aspecten van opvoeding mee te geven. Sommige leerkrachten doen daarbij goed hun best om de kinderen van jongs af aan bepaalde waarden mee te geven. Ik zit een beetje verveeld met de ouders die dan de kinderen op een volledig andere manier behandelen, andere vrijheden, andere levenswaarden aanpraten. Soms botst het daar ook en gaan al die goeie inspanningen van het onderwijzend personeel weer verloren. Jammer.

  18 juni

  Hoor nu, om daar op in te spelen, dat in de VS waar er een concert is van Bruce Springsteen dat diegene die met Astra Zenica ingeënt zijn niet naar het concert mogen omdat ze niet op de goedgekeurde vaccins in de VS staan???? Ik begrijp het ook niet meer goed hoor. Leuk geschreven en jammer dat door de corona twee kampen zijn ontstaan. Hoe gemakkelijk is de mens tegen elkaar op te zetten? (ik volg je, jij mij ook?)