Artikel.nl
Editorial Approved Badge

The Free Energy Device

Magnetisme is de grootste powersource ooit.

Geschreven door Marcel Duijn
Gepubliceerd op: 18 mei 2021
0
59
0
Bestaat het? Oh jazeker. Ik heb het gevonden. En het is simpel uit te leggen. We zijn allemaal instinctief bekend met de basisprincipes van magnetics. Elk kind zal waarschijnlijk wel weten dat twee noordpolen elkaar afstoten. Als je de ene op een vast oppervlak monteert en de andere op een schijf met een as, dan creëer je rotatie. En dat is het. Het basisprincipe is simpel, maar kan sterk verbeterd worden. Je kunt zwaardere componenten gebruiken om meer energy te genereren. En het is veilig, niet nucleair. De hoeveelheid energy die we kunnen controleren is zelfs voldoende om vliegtuigen te laten vliegen. Op elektriciteit. Ik ben uiterst serieus.
Gebruik het visuele beeld van de eerder gebruikte voorbeeld van de schijf, en transformeer deze in de vorm van een pijp met de afmetingen van bijvoorbeeld een wc-rol. Dat heet een ringmagneet. Dit wordt de eerste van een ring met drie magnetische tubes. Probeer nu het beeld voor je te halen van de pijp die eromheen gaat, en genoeg ruimte heeft waar je middelvinger tussen past. Deze tubes kunnen gemaakt worden van neodymium en worden daarna diagonaal gemagnetiseerd met een hoog voltage. Het ding start meteen met draaien zodra je de binnenkoker in de grotere koker schuift. Deze twee tubes worden dan in een derde geschoven om nog meer magnetisme op te wekken. Deze uitvinding is zo krachtig dat de mensen zullen denken “dit is zo simpel, waarom heb ik daar niet aan gedacht?”
Maar ik heb het gedaan. De technologie bestaat al, we hoeven het alleen maar toe te passen. We kunnen neodymium in elke vorm gieten die we maar wensen. En als we dat metaal met een hoog voltage zappen om deze te magnetiseren, dan begint de magie pas echt. Er zal nooit meer tekort bestaan in de wereld. Oude energie is voorbij. Wie heeft behoefte aan olie, windmolens en solar? We gaan een kleine zwarte Tesla doos maken waar elke auto op rijdt, elk huis mee gevoed wordt, en elk apparaat wat elektriciteit nodig heeft op kan draaien. Tot in de eeuwigheid.
0
Geschreven door Marcel Duijn
Gepubliceerd op: 18 mei 2021
0
59
0

Recente en relevant artikelen