Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Tips om snel een paar euro op de kop te tikken

Een paar euro tekort, tja daar hebben we allemaal wel eens last van. Toch heeft iedereen nog wel een paar euro's liggen in huis op plekken waar je niet aan zou denken.

Geschreven door Writer Lady
Gepubliceerd op: 30 aug 2021
1
77
1
Lege flessen
Neem een kijkje in de kelderkast of misschien staan er buiten nog wat lege bierflesjes. Wanneer je echt die paar eurootjes nodig hebt, kun je deze inleveren. Het is misschien wat kleingeld maar alle beetjes helpen op zo'n moment.

Je kleding
Loop je kledingkast eens na, draag je echt alles wat erin hangt? Veel mensen hebben vaak dingen in de kast hangen waar de kaartjes zelfs nog aan hangen, maar het hangt al een jaar in de kast. Neem deze kans om alles na te lopen, ook tweedehands kan je kleding nog wat opleveren. Je kunt ze verkopen via marktplaats of de vraag en aanbod sites op social media.

Grote schoonmaak
Wanneer ik zelf verlegen zit om geld dan ga ik opruimen. Dit heeft meerdere voordelen, van rust in huis krijg ik rust in mijn hoofd. Maar tegelijkertijd is het een goed moment om oude spullen uit te zoeken en ook die verkoop ik. Het overkomt mij ook vaak dat ik tijdens het opruimen veel kleingeld tegenkom. Een oude portemonnee waar nog muntjes inzaten, die gaan allemaal de pot in.

Klusjes doen
Het klinkt misschien als kinderspel en tja eigenlijk is dat het ook een beetje. Bedenk voor jezelf waar jij goed in bent. Kun je misschien goed overweg met een naaimachine, of ben je een ster in behangen? Door je klus kunsten aan te bieden aan anderen kun je een leuk zakcentje verdienen. Zelfs als je het gevoel hebt dat je niet creatief bent aangelegd kun je denken aan: boodschappen doen voor de buren, iemand helpen met onkruid weghalen in de tuin. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Gratis spullen verkopen
Op websites zoals marktplaats maar ook op facebook marketplace, worden vaak gratis spullen aangeboden. Je kunt ze ophalen en proberen door te verkopen voor een klein prijsje. Soms hebben oude nachtkastjes of glazen alleen een sopje nodig of een likje verf om ze op te knappen. Door er een klein beetje tijd en liefde in te steken, kun je de winst mooi in je zak stoppen.
1
Geschreven door Writer Lady
Gepubliceerd op: 30 aug 2021
1
77
1

Comments

  • 6 sep
  • 0
Klopt allemaal. Alleen het doorverkopen van gratis spullen is (hier) niet toegestaan 😊
  • 6 sep
0

Recente en relevant artikelen