In Japan is een nieuwe remedie ontdekt tegen corona. Het gaat om een reeds lang bestaand gerecht: Nattō.
Het lijkt misschien rot en dat is het dan ook, de manier om het te maken is het fermenteren van soja bonen. In Japan wordt dit veel gebruikt als ontbijt.
Dus wanneer je bijt in je ontbijt, dan heb je beet. Zo niet, dan zal de soja je niet helpen. Dat is dus het rotte aan dit verhaal. We dienen dat goedje dus te importeren, en aangezien het toch een tijdje mag liggen te rotten, kunnen we het gewoon vers vanuit Japan verschepen. Aangezien Japan een van de verste plekken op aarde is voor ons landje, heeft het dus alle tijd.
Via de Rotte, komt het dan bij ons binnen en is het hek voor corona van de dam. Rotterdam in dit geval.
Tenminste, wanneer ik mij niet vergis!
De soja op haar beurt vergist dan weer wel, als gevolg van dat rotten.
En waar wij als Hollanders normaal gesproken een stokje willen steken voor dit rottingsproces, steken de Japanners juist twee stokjes in dit goedje.
Geweldig, dat het dan ook nog blijkt te werken tegen Corona.
Hoe dan? Is de vraag. Nou, net als bij veel van de olympische atleten in Japan, is corona uitgerust met spikes. Spikes die bedoeld zijn om grip te krijgen op jou als slachtoffer (ik bedoel de variant van de corona).
Nattō is blijkbaar in staat om de Corona cellen minder prikkelbaar te maken, het gaat dus de spikes te lijf.
Voeding dus, voeding die dit enge virus te lijf kan gaan. In ons interNattōnaal belang.
Overigens, het is nog gezond ook, bevat prima voedingsstoffen. De Nattō moet trouwens gaan vergisten op de subtiele baccilen: Bacillus subtili. Rijk aan verschillende voedingsstoffen: Zo is het onder andere rijk aan ijzer, calcium, magnesium, eiwitten, kalium, vitamine B6, B2, E, K2.
ありがと. (voor het lezen dan)
Gebaseerd op een bericht geplaatst op scientias:
Comments
- 5 aug
0- 5 aug
0- 4 aug
0- 4 aug
0- 4 aug
0