Artikel.nl
Laatste artikelen in Corona »

Andere topics uit Maatschappij

  Heb je een 'maatschappij' talent
  voor schrijven?
  Dit is je kans!

  hand
  Word een schrijver

  Populair Corona artikelen »

  Vurige discussies

  18 juni

  Hoor nu, om daar op in te spelen, dat in de VS waar er een concert is van Bruce Springsteen dat diegene die met Astra Zenica ingeënt zijn niet naar het concert mogen omdat ze niet op de goedgekeurde vaccins in de VS staan???? Ik begrijp het ook niet meer goed hoor. Leuk geschreven en jammer dat door de corona twee kampen zijn ontstaan. Hoe gemakkelijk is de mens tegen elkaar op te zetten? (ik volg je, jij mij ook?)

  12 juni

  Heel goed verhaal en ik begrijp dat jullie er niets van (mogen) zeggen. Men is tegenwoordig al snel agressief helaas...... Ik zal blij zijn als het niet meer nodig is hoor. Ik draag ze aan de balie niet meer de hele dag, wij hebben inderdaad ook schermen staan. Als we door de praktijk lopen, dan dragen wij natuurlijk wel een mondmasker!

  11 juni

  Ben wel blij dat het nu een beetje tegen zijn einde aanloopt. Al heeft het ook mooie dingen gebracht: voor milieu en natuur maar ook de saamhorigheid naar de mede mens.

  11 juni

  Goed geschreven. Ik moet je volledig gelijk geven en je voelt je als chauffeur waarschijnlijk ergens verantwoordelijk. Ik zie het ook in kleinere winkels en zo, het is toch o zo moeilijk om de regels te volgen. Ik begrijp het soms niet goed. Inderdaad dan diegenen die het niet goed gebruiken. Ik heb het soms nog tegen mensen gezegd, maar ik krijg dan soms wel heel nare reacties, dus ben er ook mee gestopt.

  ;