Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Nieuw jaar, nieuwe kansen

2020 was een jaar dat de mensheid behoorlijk op de proef heeft gesteld. We kregen niet alleen te maken met wereldwijde protesten, revoluties en conflicten.

Geschreven door Bianca van Orsoy
Geschreven op: 9 feb 2021
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
3
0
Afbeelding door Kelly Sikkema via Unsplash
Er was een pandemie die ons leven helemaal op zijn kop zette. Covid-19 heeft ons gedwongen even uit de ratrace te stappen. Een stap terug te doen en je leven te evalueren.

Ben je tevreden met je leven? Zijn er gebieden die je wilt veranderen? Nieuwe baan? Nieuwe carrière? Dan heb je nu de tijd om uit te zoeken wat je wilt en hoe je dit kunt bereiken.

Echt een voorbeeld van: nieuw jaar, nieuwe kansen. Zeker als je op werkgebied altijd hetzelfde hebt gedaan; je hebt bijvoorbeeld jarenlang in dezelfde branche gewerkt en je wilt nu een overstap maken naar een nieuwe branche.

Wellicht wil je voor jezelf beginnen; vanuit huis werken en online gaan. Aangezien we momenteel in een lockdown zitten, is een online onderneming of een thuiswerkbaan ideaal. Het scheelt reiskosten, de kans dat je een ander besmet is verminderd en je kunt alsnog een inkomen verdienen. Het past ook wel in de tijdsgeest om anders te gaan werken.

De dagen van 5 dagen per week op kantoor zijn bij veel bedrijven achterhaald. Al ben je tevreden met je werk of carrière, wellicht wil je gezonder gaan eten en leven.

Momenteel zit de sportschool er even niet in, je kunt thuis oefeningen doen. Op de site van het Voedingscentrum kun je veel informatie vinden over een gezond dieet.


Covid was een katalysator voor verandering.
Covid was een katalysator voor verandering; van even stilstaan, van evalueer en transformeer je leven. In 2021 hebben we nog wel even te maken met een pandemie. Wie thuis kan werken, moet thuiswerken. Het oude normaal is er niet meer... nieuw jaar, nieuwe kansen…
0
Geschreven door Bianca van Orsoy
Geschreven op: 9 feb 2021
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
3
0

Recente en relevant artikelen