Café Liégeois
Ingrediënten:
- 400ml roomijs
- 400ml dubbele espresso
- 1 à 2 tl suiker, suikerstroop of karamel
- 1 borrelglaasje Luikse jenever
- 100ml slagroom
- 1 tl bloemsuiker
- chocoladedecoratie zoals koffieboontjes
Bereidingswijze:
Variatietip:

Koffie met roomijs en Bailey`s
- 800 ml hete sterke koffie
- 400 ml vanille roomijs
- 225 ml Bailey's
Bereidingswijze:
Variatietip:

Caribbean Coffee
Ingrediënten
- 1 eetlepel rietsuiker
- 1 borrelglaasje rum
- Sterke hete koffie
- 1 pakje slagroom
- chocoladeschaafsel of geraspte kokos
Bereidingswijze:

Comments
- 6 juli
- Hide replies (1)
1- 6 juli
0- 6 juli
- Hide replies (2)
1- 9 juli
0- 6 juli
1- 6 juli
- Hide replies (1)
1- 6 juli
0- 6 juli
- Hide replies (1)
1- 6 juli
0- 6 juli
- Hide replies (1)
1- 6 juli
0