- 4 plakjes bladerdeeg uit de diepvries (bij voorkeur gemaakt met roomboter, dat is echt veel lekkerder)
- 1 rijpe peer, geschild en in blokjes gesneden (het klokhuis wordt niet gebruikt)
- 75 gram Sultana rozijnen (laat ze eerst even weken in warm water, dat maakt ze extra zacht en smakelijk)
- rasp van een halve citroen
- 1 theelepel custard (of maizena)
- 4 eetlepels kaneelsuiker (een mengsel van kaneel en kristalsuiker, naar je eigen smaak)
Daar zit een luchtje aan!
3D printen van geur! het is in ontwikkeling en maakt onderdeel uit van een nieuwe virtuele ervaring: Wijn proeven (ruiken eigenlijk). Maar veel meer is mogelijk!
Comments
- 4 aug
- Hide replies (1)
0- 6 aug
0- 2 aug
- Hide replies (1)
0- 3 aug
0- 31 juli
- Hide replies (1)
0- 1 aug
0- 30 juli
- Hide replies (1)
0- 31 juli
1- 30 juli
- Hide replies (1)
0- 30 juli
0