- 500 gram kipfilet in blokjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel Italiaanse kruiden1/4 snufje zout
- 1 theelepel zwarte peper
- 3 teentjes knoflook
- 1 tomaat, in blokjes
- 1 kleine broccoli, in roosjes
- 4 eetlepels Parmezaanse kaas
- 50 gram roomkaas (monchou)
- Verhit 2 eetlepels olijfolie in een hapjespan op middelhoog vuur.
- Breng de kip op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.
- Bak de kip 5 minuten.
- Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut mee.
- Voeg de tomaat en broccoli, geraspte kaas en roomkaas toe.
- Roerbak het geheel nog 4 minuten.
Comments
- 4 sep
- Hide replies (1)
0- 5 sep
0- 29 aug
- Hide replies (1)
0- 30 aug
0- 29 aug
- Hide replies (1)
0- 30 aug
0