Artikel.nl
Editorial Approved Badge

Eerlijkheid, eigenwaarde en jezelf zijn

Eerlijkheid, eigenwaarde en jezelf zijn. Ook weer een onderwerp wat je heel veel kanten mee op kan. Eerlijkheid naar de mensen om je heen, ga niet mee in hun waarheid, omdat je anders bang bent ze kwijt te raken.

Geschreven door Anja Visser
Geschreven op: 8 dec 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
18
0
Afbeelding door GRAY via Unsplash
Ook weer een onderwerp wat je heel veel kanten mee op kan.
Eerlijkheid naar de mensen om je heen, ga niet mee in hun waarheid, omdat je anders bang bent ze kwijt te raken. Dit lukt misschien een keer, maar is niet vol te houden, omdat je steeds meer bij jezelf vandaan gaat.

Plus dat als je iemand tegenover je hebt die dit bij jou wakker maakt, niet echt de persoon is die jij om je heen moet hebben of als vriend.
Gelijkwaardigheid in iedere vriendschap ( relatie ) is van het grootste belang. 100% jezelf kunnen zijn, meningen moeten gedeeld kunnen worden, ook eerlijkheid in het toegeven, " je zou hier wel eens gelijk in kunnen hebben " is niets mis mee. Niemand is beter dan dat jij bent, wel anders, daarom kun je elkaar zo mooi aanvullen en van elkaar leren. Laat niemand op welk gebied dan ook, jouw leven bepalen of invloed op uitoefenen, daar ben je veel te mooi mens voor. Het is jouw recht om gelukkig te zijn. Welke stappen je daar ook voor met nemen. Zeker ook in deze tijd waarin spanningen, angsten, onzekerheden, bij heel veel mensen speelt, verlies niet jou eigen IK uit het oog. Want dan verlies je heel veel en wel JEZELF.
Heel veel liefs en wijsheid

Vasthouden
Vriendelijkheid, dienstbaarheid en positiviteit zijn grootse wijsheden.
Leef vanuit je hart om deze wijsheden aan te bieden naar anderen en ze te laten zien hoe het voelt dit te mogen ervaren.
Stimuleer ook anderen om zich open te stellen, laat ze jouw enthousiasme zien, jouw doorzetten, jou iedere keer weer opstaan, kortom je positiviteit van het willen leven, leren en groeien.
Deel je inspiratie, deel je ontwikkelingen, zodat niet alleen jij, maar ook anderen heel enthousiast worden.
Wees nederig en dienstbaar, de indien nodig, maar verlies nooit jezelf, blijf in je eigen kracht, stel je doelen en streef deze na.
Het werkt, de mensen die jij aantrekt willen hetzelfde.
Laat je niet verleiden om weer in je oude energie te gaan zitten, maar hou het nieuwe stukje vast.
Laat dat gene los wat niet meer goed voelt en jou uit je energie haalt.
Stap weer heel snel in die van jou.
Veel liefs en wijsheid

0
Geschreven door Anja Visser
Geschreven op: 8 dec 2020
Gepubliceerd op: 6 mei 2021
0
18
0

Recente en relevant artikelen